Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zazdroszcze kontaktu z szwagierką u nas ja nie mam rodzeństwa cieszstraż ma tylko brata-jak znalazł dzewczyne taka na poważnie i sie oswiadczył to się strasznie cieszyłam(bo maiałam z bratem męża super kontakt )potemplanowali slub -świadkiem jestem a potem dzewczyna zaczęła pokazywać różki -ja patrzyłam na te jej dziwne akcje przez różowe okulary ze młoda, ze stres potem ze chormony ale w pewnym momencie już sie nie dało...i przestałam przyklaskiwaś jej głupim zachowaniom-od tego momentu jestem wrogiem nr 1 zniszczyła nasz kontakt z bratem męża teraz teściów próbowała nastawić przeciw namHej Kobietki,
Była znów dziś u mnie moja szwagierka. Super było, przegadałyśmy 5 godzin, posprzątała znów kuchnię, Darkowi kolejny raz się udało :-).
Chyba zaczynają się też starać o dzidziusia i tak się cieszę!!! Między Natką a ich synem jest 7m-cy różnicy - dzieci mają ze sobą super kontakt. Teraz się może uda podobnie. Mam przynajmniej taką ogromną nadzieję
.

Ja jestem wierna tylko Nokii i wzięłam Lumię 800 (chciałam Lumię 820 tą nowszą ale musiałabym ponad 500zł dopłacić, a już taka durna nie jestem - są inne wydatki)
Co do paneli w kuchni to nigdy w życiu nie kładź, ja mam i pluje sobie w brodę, że połozyłam - masakra totalna. W kuchni tylko kafle i to najlepiej na wysoki połysk i jasne ;-)

zaczynacie już kolekcjonować ciuszki i akcesoria dziecięce?
ja byłam dziś na zakupach i były śliczne ubranka, ale trochę się boję, bo są przesądy, że nie można nic zbierać zanim dziecko się nie urodzi
MamaTrojki, wspoczuje..zazdroszcze kontaktu z szwagierką u nas ja nie mam rodzeństwa cieszstraż ma tylko brata-jak znalazł dzewczyne taka na poważnie i sie oswiadczył to się strasznie cieszyłam(bo maiałam z bratem męża super kontakt )potemplanowali slub -świadkiem jestem a potem dzewczyna zaczęła pokazywać różki -ja patrzyłam na te jej dziwne akcje przez różowe okulary ze młoda, ze stres potem ze chormony ale w pewnym momencie już sie nie dało...i przestałam przyklaskiwaś jej głupim zachowaniom-od tego momentu jestem wrogiem nr 1 zniszczyła nasz kontakt z bratem męża teraz teściów próbowała nastawić przeciw nam![]()
a mażyły mi się wspólne spacery z wózkami pogaduchy-ale z niektórymi ludźmi sie nie da ...

więc będę sie dzisiaj ''lenić'' a miałam robić pierogi
a tak to trzeba będzie coś zamówić na obiad pewnie pizze ;-)
;-) nie mówiąc o całej reszcie nie wyobrażam sobie męża latającego po sklepach i kupującego te małe ciuszki (już sobie wyobrażam jak to dziecko byłoby ustrojone
) i nie wyobrażam sobie sama po porodzie od razu latać za brakującymi rzeczami po sklepach wole mieć wszystko gotowe naszykowane wcześniej
a i czas w ciąży szybciej leci jak się tak zajmę tymi zakupami
a co ma być to i tak będzie
:-(
Jak ja bym chciała wreszcie się dowiedzieć czy to chłopiec czy dziewczynka.. Wczoraj na ciuchach widziałam tyle chłopięcych ubranek-nawet kupiłam kilka
Na dziewczęce nawet uwagi nie zwracałam