sa_raa
*GrUdNiÓwECzkA 2oo6*
Właśnie zżarłyśmy z Młodą spaghetti i to takie mega porcjeU kumpelki na kawce słodyczy się objadłam i pękam w szwach, czasem to jak się tak sporo najem to strasznie mi skóra na brzuchu ciągnie jakby pęknąć miała :-) Też tak macie???
Zamówiłam sobie nowy telefon, bo umowa się kończy, w pn-wt ma być i nie mogę się doczekać - cieszę się jak dziecko ;-)
Teri ale mi smaka na rogaliki zrobiłaś osz Ty niedobra :-) Chyba jutro też upiekęJak tam ból przeszedł troszkę???
Kingusia, a u Ciebie lepiej???
Xez trzymam kciuki mocno zeby się udało ;-)
Anula jaki zbieg okoliczności![]()
Isis co za telefon??
Xez nawet nie wiesz jak się cieszę i kciuki mocno zaciśnięte!!
Anula hahaha....
Kingusia, teri nie straszcie!!!!!!!! Leżeć a jak nie przechodzi to na IP!!
Natis gdzieś Ty kochana?? Ja NAtalka?? Też uważam, że pamięć o Maluszku zawsze w sercu pozostanie a Lenka będzie miała Aniołka stróża.
Robaczek my też zaraz na pizzę idziemy
Smacznego!Wieści z placu boju: Stelaże pod sufity podwieszone prawie skończone. Zakupiłam dzisiaj piękne baterie kuchenne i łazienkowe, sedes ze stelażem, umywalkę i rogówkę ot takie małe zakupki. Już się doczekać przeprowadzki nie mogę ale jeszcze muszę emocję na wodzy trochę potrzymać.
Co myślicie o panelach w kuchni??

U kumpelki na kawce słodyczy się objadłam i pękam w szwach, czasem to jak się tak sporo najem to strasznie mi skóra na brzuchu ciągnie jakby pęknąć miała :-) Też tak macie???
, Darkowi kolejny raz się udało :-).
My raczej odżywiamy się "Zdrowo"- staramy się. Zero paniery, smażenia na oleju. Dużo rzeczy przyrządzam na parze - zwłaszcza ryby- albo w piekarniku, sporo duszę. Jesteśmy smakoszami sałat, ale to nie znaczy, że nie wybieramy się od czasu do czasu na "ostre" jedzonko - w znaczeniu, dobrze i ostro doprawione ( nie mylić z kebabem z budki
)