Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj na szczęście mam wolne po wczorajszym 13 godzinnym maratonie w pracy..:-) Miłego dnia dziewczynyKorba a może inhalację z Tymianku. Kup w aptece albo w zwykłym spozywczym. Na litr gotującej się wody wsyp łyzkę, możesz dac kilka kropliolbasu czy inhalolu i wdychać. Ja kłade po prostu na mały gaz i siedzę w kuchni![]()
??
ja tez jem non stop, ciagle jestem głodna i to na słodkie, mieszane z kwaszonymi ogórkami

Nie miała toxo więc wystrzegam się surowizny ale sledzia jadłam i jem nadal. Może w nim się nie rozwija nic bo przeciez niektóre wedzone ryby tez można..Ja z Milą w ciązy wymiotowałam, mdlałam i spałam przez 3 miesiące ciurkiem a potem trochę mdlości mi się zmniejszyły do kilku razy dziennie ale mdlałam i spłam nadal. Miałam 2 tyg przed porodem lżejsze ale potem tuż, tuz przed znów zaczełam. Ostatni mój hafcik był jeszcze w trakcie cc

Miałam 2 tyg przed porodem lżejsze ale potem tuż, tuz przed znów zaczełam. Ostatni mój hafcik był jeszcze w trakcie cc![]()

:-) to przebiłaś chyba wszystkich, ale bardzo współczuję, oby się nie powtórzyło!