Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. A po południu , do kawki upiekę muffinki serduszka dla wszystkich i już .
. Mnie czeka remont pokoi od dzieci , na wiosne zaczniemy . I też się zastanawiam jak im przemalować . Kupiłam wczoraj mojej Zosi koszulkę i apaszkę na urodzinki . Mam nadzieję , że jej się spodoba - 13 latki są takie kapryśne ;-) Pokażę Wam
Takie proamerykańskie...
.PAULUS - ja odstawiłam Duphaston 2 tyg. temu i nawet poszło. Pobolewał mnie bardziej brzuch jak na @, ale po kilku dniach bóle minęły.Natis sa te twoje wyniki?????
Ja od jutra robie druga prube odstawienia duphastonu. Mysle ze teraz pojdzie lepiej bo nie z dwoch tabletek a z jednej na zero:-)
czytam Twojego posta z kanapką z szynką w ręceAAAAAAAAAAAAAAAAA - Ty piszesz "abstynencja", Sa_raa, ze dziś środa - i się przypomniało: Środa Popielcowa! Post! A Aro dostał do pracy kanapke z szynkąangry: na siebie). No nic, trudno. Na obiad będzie zupa
Niby nas post nie obowiązuje, ale jak ten jeden dzień poposzczę to nawet chyba mi to dobrze zrobi
![]()
. Zapomniałam... Nie wiem co na obiad zrobić, bo cała lodówka mięsem zawalona, nie mam nic innego. Nawet chyba jajek nie ma, bo wczoraj zużyłam ostatnie do naleśników. A chciałam na szybko piersi zrobić w sosie śmietanowym i ziemniaczki z surówką...Kochana -mnie wczoraj też nachodziły takie dziwne myśli... czy będę umiała się dobrze zająć takim maluszkiem, jak to było z karmieniem, wprowadzaniem pokarmów... Ja nic z tego już nie pamiętam!!!!Smutasy......też mnie wczoraj dopadły...najbardziej boję się, że Olivierek poczuje się odsunięty, chorób i nie przespanych nocy.
Mój K. też na ideała wychodzi![]()
Hej,
ale mnie głowa boli:-(. Nie wiem, co się dzieje. Z Wiktorią to mogłam spać i spać, a teraz...
MIKOTO - liczę właśnie, że wynik będzie w laboratorium. Oddawałam tydzień temu we wtorek. Jak byłam na glukozie w poniedziałek to nie było ani w necie ani w lab. Mam nadzieję, że będzie dzisiaj - Darek po pracy pojedzie odebrać.Witam z rana!
Natis ja też czekałam na wynik posiewu moczu jak opublikują mi nna necie, ale zadzwoniłam i okzało się, że wynik juz dawno leży i czeka na mnie- wymazy i posiewy są ( przynajmniej w tym laboratorium, co ja robię) dostepne tylko w oryginale. Także może zadzwoń, jak nie może nikt Ci teraz podejść. U mnie wynik ok :-) Mam nadzieję, że z Natalką już lepiej:-)
Ja chyba dzisiaj będę miała fryz na fantęCo do golenia - ja tez nic juz nie widze, co gorsza z lusterkem jakos nie umiem, wiec musze sobie radzic po omackuW poprzedniej ciazy czesto sobie myslalam, czy cos nie opuscilam i nie mam fryzury "na fante" - lekarz mialby ubaw ;-)

, nie daję rady się już golić :-), nie dość, że brzuch ogromny i przeszkadza to takie schylanie powoduje ból brzucha i skurcze, więc nawet boję się zbyt dużo uwagi poświęcać... hmmm... lekarz będzie miał ubaw ;-).