dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Matka Ewa- bluzeczka i apaszka boskie
Sama bym takie chciała

Sama bym takie chciała

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Sama bym takie chciała

mówiłam o tym mojej DR, a ona na to: to niech Pani brzucha nie dotyka, nie wie Pani, że się brzucha nie głaska? A ja przecież nie głaskam tylko czuję, że ciągle twardy (ale nic nie boli). Nie wiem jeszcze w sobotę ją dopytam...

Cóż za miłość do mięska...
Oby CI wykazał, że wszystko z serduszkiem dobrze... I ten cukier
Po glukozie wyjdzie, że masz w normie...
Życzę każdej takiego!
Pochwal się, jak już skończycie!
Ja bardzo lubię bywać w IKEA, bardzo fajne dodatki mają. Pochwal się zdjęciami zakupów. Ciekawa jestem tych miseczek
Nas też czeka, ale pod koniec tygodnia

Mikoto- zaraz przepis odszukam i wrzucę. Ale tym razem postanowiłam zrobić szyszki serduszkowe- chodza za mną już o dłuższego czasu, też chcę coś miec z walentynek;-)

Chciałam zrobić porządki w jej zabawkach , kolorowankach---NIC NIE DA WYWALIĆ
Pokolorowane już do niczego kolorowanki zbiera, a ja muszę poprzebierać bo się nie zmieszczę ze wszystkim w jej pokoiku - masakra muszę chyba to zrobić jak pójdzie do przedszkola

Korba, a próbowałyście z córą opcji makulatura? Może przekonają ją pieniążki na nowe kolorowanki?