Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem o cho chodzi ale to jest meczace. Poza tym jutro koniec dobrego, trzeba rano wstac do przedszkola.

Poza tym o 16:20 mam połówkowe i boję się, żeby znów czegoś nie znaleźli..
Kiedy ja ograniczę te słodycze... Dziś zapytam innego gina, czemu moja waga wzrosła tylko o niecały 1 kg, bo też zaczynam się tym martwić. Nie chcę nagle "w jedną noc" przytyć 10kg, bo moja skóra znów nie da rady 

Pralka wyprała - podczas porannej podróży zahaczyłam o szmateks i kupiłam 3 ciuszki dla Tymka, bluzę dla Mateusza i 1kg sukienek dla mojej 3,5 letniej chrześnicy, która uważa że jest księżniczkom i nie ma w czym do przedszkola chodzić. A że mieszkają w Czechach, a tam szmateksy nie są tak popularne, jak u nas, to pomagam szwagierce :-) Więc czas rozwiesić pranie, nakarmić Mateusza-dobrze, że mam jedną porcję obiadu z wczoraj
A potem musiałabym ogarnąć moje ciemne podłogi.. eh.. nie lubię :-(