reklama

Czerwiec 2013

Malinan witaj:-)
Kari ja dla bylego meza rzucilam studia i wyjechalam do Anglii a potem zalowalam jak cholera. Zjaczy nie do konca rzucilam bo licencjat skonczylam:-) Tez wielu rzeczy zaluje a chyba to jest zwiazane z tym ze w tym roku koncze 30 i mnie kryzys dopada. Analiza porazek i sukcesow itd. Jeszcze to przed toba:-)
Dziewczyny nienstraszcie tymi rozpakowaniami majowek bo ja w tej ciazy to kazdego dnia mam lek odzidzie. Nie wiem, nigdy w ciazach tego nie mialam a teraz tak czekam na 28 tydzen bo wiem ze wtedy bede spokojniejsza:-)
Sara super wiesci od teri, pozdrow ja od nas bo napewno kazda z nas o niej mysli:-)
Dziewczyny jak to mozliwe, ze mam bardziej zoltawo czy nawet zielonkawa wydzieline, powiedzialam o tym gin.zrobila wymaz (posiew) a dzis wynik przyszedl, ze nie mam zadnej infekcji?????? Moze byc taka wydzielina bez zapalenie.
Dzisiaj corka ostatni dzien w szkole i zaczyna ferie:-) Czekaja nas 2 przyjecia urodzinowe u jej kolegi i kolezanki z klasy. Na te 2 pojdziemy a pozniej juz pewnie nie bedziemy bo brzuch za duzy bede miala na jazde samochodem i na bieganie za nia:-)

reklama
Wenusjanka no ja nie zaglądałam tam ostatnio :-) ale nic mnie nie boli to chyba nie jestem posiadaczką tego "cuda". Aczkolwiek wielodzieciata i starszawa jestem :-D. Mam nadzieję , że ta atrakcja mnie ominie :sorry2:. Daj znać co lekarz na to - może się przydać na przyszłość :baffled:

Malina witaj serdecznie . A co Ty się tak strachałaś od tego grudnia ?????

Witam piątkowe, odpisze to co pamiętam

Minnie1 dobrze ze pojechałaś do lekarza i okazało Się ze wszystko w porządku;-) oby już nic niepokojącego się nie trafilo
Palindromea super ze się zapisaliście do szkoły rodzenia, ja Tez o tym myślałam ale nie damy rady bo maz do pozna pracuje i nie mogłby uczestniczyc a ja jak już to wolalabym z mezem tam chodzic

kari21 widze ze milo walentynki spędzone, może mąż przemyślał pewne kwestie

W końcu dzis na obiad zrobilam frytki, ale pychota tak za mną chodziły:-)
Myślałam ze jutro pośpie, a musze rano wstac i jechac do pracy bo cos pilnego jest do zrobienia:wściekła/y:

Mama..nie wiem czy będziesz kojarzyła..Tutaj jakoś w któreś 10 pierwszych postów na forum była użytkowniczka LeydyKiss.też miała mieć bliźniaczki.Dziewczynki.Ja z nią się "spotkałam" na innym portalu iii co..I w środę się już rozpakowała.też miała rozwarcie,skurcze :( Dziewczynki są w bardzo ciężkim stanie i nie wiadomo co dalej :-(

Pozdrowienia dla Teri.. Nic przyjemnego leżeć w szpitalu ale lepiej niech poobserwują :tak:

Gratuluję dziewczynom wejścia w 26 tydzień :)

:szok: Mocno trzymam kciuki za maleństwa i za majowe też :-(

Malina witaj i pisz Kobieto!

Nie tyle co strachałam ale wiem że kilka dni nie obecności na forum i ciężko się doczytać co u kogo i nadrobić cały materiał. Ale jestem i postaram się być na bieżąco

Malina witaj :)
Mnie dziś wszystko doprowadza do szału ... Tosia kolacje je już godzinę :/ Luki nie ma - dopiero jedzie do mojego taty :/ do tego zgubił receptę na lekarstwo dla Tosi :/ nawet nie wiem co to było - jakieś opłatki na kompletne doleczenie tych migdałów :/ ale pani doktor nabazgrała na recepcie :/ mam nadzieję że na karcie informacyjnej jest to napisane - z tym że karta w jego samochodzie :/ więc będę musiała podjechać w poniedziałek do przychodzi mam nadzieję, że pediatra nam przepisze jeszcze raz :/ no i zapomniał mi kupić kubeczek na siuśki :/ ehhh trzymajcie mnie bo zwariuje !!! do tego w domu burdel a co posprzątam to zaraz wszystkie zabawki porozrzucane po całym domu ... już nie mam siły aż płakać mi się chce ;(

Wenusjanka takiego ''cuda'' nie posiadam. Jedyne co mi się nasunęło to to że w ciąży naczynia krwionośne są większe (czy jakoś tak) i może u Ciebie po prostu wywaliło to na zewnątrz ? No nie wiem kurcze. Daj znać co ci lekarz powiedział po wizycie.
Malina ja czasami i godzinę nadrabiam co dziewczyny napisały :-D a czasami na raty i pół dnia nadrabiam po czym patrze a tu kolejne 2-3 strony hehe.

reklama
Dziewczyny jak to mozliwe, ze mam bardziej zoltawo czy nawet zielonkawa wydzieline, powiedzialam o tym gin.zrobila wymaz (posiew) a dzis wynik przyszedl, ze nie mam zadnej infekcji?????? Moze byc taka wydzielina bez zapalenie.
Przed pessarem miałam posiew z szyjki robiony, byłam pewna że będzie konieczne leczenie, bo u mnie zawsze jakieś bakterie, upławy. Okazało się czysto. Ginka jak mnie potem oglądała to sama mówiła, że też jest w szoku, że przy tej ilości wydzieliny nic nie ma

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry