mama kubulki
Fanka BB :)
o mamy str nr 1000 
wenusjanka biedna......... trzymaj sie kochana
wenusjanka biedna......... trzymaj sie kochana
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
nie zawsze mam czas żeby pisać , choć lubie poczytać , bo TU można się wiele dowiedzieć od WAS
Jedyne wyjście by nie zwariować- wyluzowac trochę i olewac sprawę. Był czas, że bardzo mi było ciężko to zaakceptować. Sprzatałam non stop. Ale nie miało to najmniejszego sensu. Więc stwierdziłam: pitole!!!
Ogarniam rano mieszkanie po nocy, a potem wieczorem po całym dniu. Znajomi juz przywykli, że do salonu trzeba sobie ściezkę wydeptać jak przychodza na kawę

korba szkoda psiaka, współczuję.... pocieszę cię że mieliśmy kotka kiedyś, on lubił robic ósemki wokół nóg i kiedyś tata na niego nadepnął, myślałam że ma kręgosłup złamany, a że to na wsi było to nikt po weterynarzach nie latał z półdzikim kotem, kot kilka dni nie wstawał a potem już nagle było wszystko ok
życzę żeby i uwas okazało się że łatwo wyleczyć
pali też bym poszła spać, ale to akurat godzina gimnastyki Filipka - więc się bawimy, on kopie ja go smyram przez brzuch i on znów kopie![]()