Bona87
Mama Michasia
Witam!
Właśnie ściągam pokarm, Michaś już nakarmiony śpi, a ja jakoś nie mogę... Dziś się dowiedziałam, że mojemu M chyba nie przedłużą umowy, która kończy się za tydzień. On niby wiedział o tym wcześniej, ale nie chciał mnie martwić, ale gdyby zrobił, to mogłabym powysyłać już kilka ofert... Nie wiem, co to będzie...
Palin- jak ja ściągam pokarm laktatorem, to na początku boli jak wtedy, kiedy Michaś jadł prosto z piersi. Ale najważniejsze, że leci mleczko, wcale nie musi boleć
Maryś- oby sytuacja z mężem się załagodziła!
Gosiak- widzę, że Twój mąż szaleje
Australia? Dalej to już tylko biegun zostaje :-) A tak poważnie, to mam nadzieję, że szybko dojdziecie do porozumienia.
Dziewczyny ćwiczące- też muszę wreszcie zacząć zrzucać moje zbędne dwa kilo, które przyczepiły się i trzymają strasznie
Mikotku- dziękuję za takie miłe słowa
Dobrze, że leci teraz US Open, to pewnie zamiast spać trochę pooglądam, bo uwielbiam tenis.
Byle do rana...
Właśnie ściągam pokarm, Michaś już nakarmiony śpi, a ja jakoś nie mogę... Dziś się dowiedziałam, że mojemu M chyba nie przedłużą umowy, która kończy się za tydzień. On niby wiedział o tym wcześniej, ale nie chciał mnie martwić, ale gdyby zrobił, to mogłabym powysyłać już kilka ofert... Nie wiem, co to będzie...
Palin- jak ja ściągam pokarm laktatorem, to na początku boli jak wtedy, kiedy Michaś jadł prosto z piersi. Ale najważniejsze, że leci mleczko, wcale nie musi boleć

Maryś- oby sytuacja z mężem się załagodziła!

Gosiak- widzę, że Twój mąż szaleje
Australia? Dalej to już tylko biegun zostaje :-) A tak poważnie, to mam nadzieję, że szybko dojdziecie do porozumienia.Dziewczyny ćwiczące- też muszę wreszcie zacząć zrzucać moje zbędne dwa kilo, które przyczepiły się i trzymają strasznie

Mikotku- dziękuję za takie miłe słowa

Dobrze, że leci teraz US Open, to pewnie zamiast spać trochę pooglądam, bo uwielbiam tenis.
Byle do rana...

ale dzisiaj już się od tego nie wymigam...
chyba założę jej na dwór taki kombinezon jesienny bo mój zmarźluch zaraz kicha jak jej zimno