i ja sie witam
U nas cięzki poraek - Tośka daje popalic - ehh dobrze ze Lolo grzeczny
Chyba obetniemy Tosiulce włosy bo mam już dośc coedziennego " ałaa mamo ciągniesz" nawet jak jeszcze nie zdaze szczotki do włosów przyłozyc, i tego srodowego pobasenowego suszenia kiedy co sekunde pyta : "mamo juzzzzz ??" Musze tylko znaleźc jakąs ładna fryzurke i przekonac Lukę.
Co do obiadu to ja mam rosołek z wczoraj a na drugie zrobie ziemniaczki z brukselka omaszczoną bułka tartą i do tego kefirek mmmm
A wczoraj Lol próbował brokuła, krzywił się ! zaciskał wargi ale trochę zjadł. Przekonam go jeszcze do niego
choć ja sama wolę takiego normalnego brokuła bo ten słoiczkowy nie za smaczny :/
A miałam pytac hmm bo zawsze się mówi, że jabłuszko rozrzedza kupki a po marchewce są zwarte hmmm Po marchewce Lol robi piękne pomarańczowe kupole a po jabłku męczy się trochę i efektem stękania jest plastelinka taka :/ normalne to ? Nie boli go brzuszek ani nic, tylko stęka bardziej intensywnie, wysiłek jakby miał byc uwalony po pachy, a w pampersie takie małe cuś ...
Mikoto i Bona -oj ale i ja tego spotkania zazdroszczę :* też proszę o relację foto
Madzia - trzymam kciuki aby kolejne nocki były tak udane
Korba - myślę, że faktycznie przesadzony makijaż dodałby uroku "czarownicy", a może zróbcie jakiś kapelusz z brulionu czarny ?? czare potargane rajstopy ?? czary kot pod pachę (maskotka oczywiście jeśli macie
)
Co do obiadu to ja mam rosołek z wczoraj a na drugie zrobie ziemniaczki z brukselka omaszczoną bułka tartą i do tego kefirek mmmm
A wczoraj Lol próbował brokuła, krzywił się ! zaciskał wargi ale trochę zjadł. Przekonam go jeszcze do niego
A miałam pytac hmm bo zawsze się mówi, że jabłuszko rozrzedza kupki a po marchewce są zwarte hmmm Po marchewce Lol robi piękne pomarańczowe kupole a po jabłku męczy się trochę i efektem stękania jest plastelinka taka :/ normalne to ? Nie boli go brzuszek ani nic, tylko stęka bardziej intensywnie, wysiłek jakby miał byc uwalony po pachy, a w pampersie takie małe cuś ...
Mikoto i Bona -oj ale i ja tego spotkania zazdroszczę :* też proszę o relację foto
Madzia - trzymam kciuki aby kolejne nocki były tak udane
Korba - myślę, że faktycznie przesadzony makijaż dodałby uroku "czarownicy", a może zróbcie jakiś kapelusz z brulionu czarny ?? czare potargane rajstopy ?? czary kot pod pachę (maskotka oczywiście jeśli macie
Ostatnia edycja:
No Dziewczyny - postarać się i wyskakiwać z tej czarnej listy!!!

.
. A Ty takie fajne fryzury potrafisz - nie ścinajcie .
Razem z Michasiem DZIĘKUJEMY!!!!
Poprosimy
nie wiem, dlaczego.. czy go brzuszek po marchewce bolał? no, ale nie bączył ani nic.. może miał zły dzień.
Teraz mam wyrzuty sumienia, że swoje zmęczenie Tymciem, wyładowałam na nim - czekam żeby przeprosić