reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Hihihi Mikotku - odpkuac poki co szczurow nigdzie w poblizu nie widzialam :-):-)

temat dentysyty dalej - ja sie cisze, ze trafilam na mloda babeczke, bo robila mi 7 kanalowo, ktora juz byla martwa, ale powiedziala, ze woli go wyczyscic i zostawiac niz wyrywac. fakt pewnie wiecej na tym zarobila ale co tam :-pChcialabym raz pojsc do dentysty i uslyszec wszystko oki...Czlowiek dba, myje, czyscic, plucze a i tak cos zawsze sie zrobi...jak zebow zabraknie to w tych robionych chyba od nowa bedzie :confused2:

Asiulka
- kciuki za sadyste, oby poszlo gladko

Sara - masz racje z tym mlekiem, ja chcialam poprstu sprowbowac, bo Tymek dziecine jogurty na mleczku je i nie ma problemow. A z drugiej strony tez tego mleka nie idzie juz duzo, ale faktycznie u Was trzeba uwazac :tak: Co ja bym dala , zeby babacia (szczecinskia, Emilowej nie dam ) wziela Tymka na spacer. Ale w lipcu babacia ma juz urlop zaklepany top z wnusiem pochodzi :-D

MatkaEwa -
hmmm u nas niby mleko ma waznosc max tydzien to sklepowe...te kartonowe chyba sa dluzej ale tu nie widzialam . Musze poczytac co tam z nim robione

Teri - 15 stopni to cieplo.;-).. ja to chyba juz sie przestaqwilam termicznie...dzis jest ok 14 , wiec w samej bluzie bylo mi juz cieplawo...Terii pamitam, ze siosta swojej malej kupila kiedys pieska co szczekal i robil rozne cuda - wianki. COs ala bernardyn (maly rzecz jasna)

Z noowsci Tymek dzis zjadl jajecznice...ze zjadl mnie nie zdziwilo, bo co to dziecko nie zje i na szczescie od godziny 10 do teraz nic sie nie dzieje , wiec oby tak zostalo . Na deser dzis swieza brzoskiwnka bedzie :laugh2:

Wczorasj poczytalam co wprowadzac po 11 m-cu i napisali, a aby jajko dawac nawet 4 razy w tyg. Troche duzo mi sie wydaje... mozna tez dawac salate, ogorka i pomidorka swiezego . Probowalyscie juz dawac ?? fajnie jak ktos ma swoje. Emila tata ma szklarnie i w lipcu na pewno bedzie juz wszytsko, bo te sklepowe to pewnie pryskane na maxa wszystkim

reklama
Witajcie
Teraz trzeba w ciągu dnia zaglądac bo produkcja sie zwiekszyła
saara witaj gwiazdeczko na bbowskim niebie
mikotku moja kochana oby szybko minąl czas do kolejnego przyjazdu
palin witaj kochana glaszcze po brzuszku
wenusjanka u nas tez spora grupa sdie zbierze ale nie 50, tyle ze my robimy grila u mojego taty wiec cała rodzina sie zjedzie . Nie bywamy tam czesto i jak juz sie zjawimy to i tak wszyscy zjezdzaja
teri my miel;ismy kresełko przy mili, było ok ale szału nie ma, teraz bylismy z tosiem u tej kolezanki co nam pozyczła i toś sie nim nie chce bawic

kinga i jak jest @
Toś wyje reszte napisze potem
i sorki ze tak ale asystent inaczej nie daje

Terri ja mam krzesełko uczydełko z FP i jestem baardzo zadowolona, teraz bawi się i Wojtek i Bartek nim. Polecam ! :tak:
Palin zazdraszczam drzemek Mikiego..... u nas jedna drzemka, ok1,5-2h i łobuzowanie do 19. a pobudki o 5.30 :sorry:
Bartek już tak sprawnie opanował wchodzenie po schodach że 10 sekund i już na półpiętrze odwrócić się nie mogę :szok:
zadzwoniła koleżanka czy nie zawiozę ją i jej brata do chirurga bo mu beton nogi poparzył w piątek i dziś dostał skierowanie od rodzinnego i tak kursowałam bo oni prawka nie mają. i witek dostał skierowanie na oddział "poparzenie chemiczne 2 stopnia" szkoda że od razu na pogotowie w ten piątek nie pojechał... teraz mu się paprze..:confused2:
ii przez to kursowanie obiadu nie mam, ugotuję ziemniaki i jajo sadzone zrobię, zdążyłam jeszcze dzieci nakarmić i ide sie brać za resztę :tak:

Gosiak - zapomniałam napisac o tym mleku smakowym:sorry:. Modyfikowane Bebiko chyba robi bananowe i waniliowe , a nan ma z miodkiem :tak:. Pisze , ze od 12 miesiąca . Chyba spróbuję podać po 11 . Podawał ktoś wcześniej może ?????

Wlasnie wrocilysmy z Biedronki i ze spaceru.

Sara odkurzylas?

MatkaEwa impreza się szykuje :-)

Teri i.u nas pogoda taka sobie, co chwilę jakieś chmury burzowe pojawiają się na.horyzoncie. Pierwszy raz słyszę o tym.krzeselku :$ Daria z.Zosia mogą przybic.piatke. Zosia namiętnie goni za każdym.psem :-D fajnie ze masz dostęp do.Prawdziwego mleko od.Prawdziwej krowy :-D :p

Palin ależ.mieliscie intensywny weekend! Mikołaj ma spanie! świetnie!

Wisienka zaglądaj Codziennie kilka razy!

Asiulka wczesne te pobudki :-o Zosia tez miała taki czas, że wcześnie wstawala.

Załączniki

• 1399901508337.jpg
    1399901508337.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 62
MatkaEwa mleko miodowe i waniliowe jeszcze ma nestle. My za ok. 3 tyg bedziemy próbować podawać.

Gosia świeże ze szklarni ZAZDROSZCZĘ!

Mikotku tak zdarzyłam odkurzyć

Teri jest taki piesek. Czesto na odpustach można kupic. Sama miałam jako dziecko :D

Krzesełko z fp mamy u siostry jeszcze. Chyba musze przywieźć.

hej

u nas właśnie mega ulewa i .. grad !! patrzę co tam na balkonie takie białe kuleczki a to grad no maskara oglądałam pogodę do końca tygodnia mega ulewy i chłodno ( gosia do max 17 st :-p ) a na początku maja mówili że tegoroczny maj bedzie chłodniejszy i bardzo mokry no i sprawdza się przynajmniej u nas )

Dawidek znalazł takiego pieska bo chciał kupic Darii prezent własnie cos z pieskiem związanego i już mi kase dał żebym go zamówiła dla Darii :sorry:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4186062754

Mikoto takie krzesełko na pewno widziałaś tylko nie skojarzyłaś :sorry:Daria uwielbia gasić i świecić lampki więc chyba to byłaby główna atrakcja ;-)
KRZESEŁKO UCZYDEŁKO POLSKI FISHER PRICE T5326+COBI (4196002182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

aaaaaaaaa sarra takiego Daria już miała niestety nie był zbyt wytrzymały i ''przeżył'' 2 dni :baffled: ale to był ze sklepu chińskiego za 10 zł :-pto nic dziwnego że szybko padł :confused2:myślę że ten z fb bedzie fajny jak to zabawki z fb powinien byc wytrzymały ;-)

reklama
Wisienka jest jest jest! Wreszcie :-p dostałam okres w momencie podnoszenia wózka :baffled:
Teri super ten piesek :tak: na pewno Darii się spodoba ;-)

Laura nie śpi od 13, uduszę ją albo dziada.

Do góry