Wisieńka
Fanka BB :)
Mikotku a jak robisz sok ? Przez sokownik czy na zimno ? Burzy nie było. Na razie tylko lekko wieje. Jak nie będzie to pojedziemy rano podlać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Toni i Mila super ! Pewnie już coraz więcej się razem bawią ? O ja jak bym zjadła botwinkę ! Nie zawstydzaj mnie z tym sprzątaniem. Chciaalm na przyjazd Natis pomyć okna .......Zostało mi kilka dni
O jak ładnie Toni mowi, musze do niego zadzwonic 

Gratki !!!! Co zrobiłaś z włoskami ? Pochwal się
Ja z truskawek robię tylko kompociki. Chcialabym sok zrobic z porzeczek. Mam tylko nadzieję, ze gdzies zdołam kupić. Cieszę sie, że nocka lepsza - oby dobre pozostały !
nocka oki, choc Tymek obudzil sie o 5:45 i spac juz nie chcial, ale cos mu pampek przeciekl, wiec sie nie dziwiwe...zmienilam , zdjelam rampersa i fikal na polgolasa
teraz ma drzemke ja zjadlam sniadanko. Tymek wstanie zje to pojedziemy do miasta, bo mi galaretka potrzeba wiec polski sklep sie klania.
super, ze Hubisiowa goraczka jednorazowa i mam nadzieje, ze kupki tez juz dobre
normalnie spała na czworaka tylko głowę sobie na kołdrze położyła.
Emil będzie szalał za córcia jak każdy tatuś 
oby dobrze opiekowała się chłopcami ;-)