reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie z kawą!

Zosia wstala o 6.40, zjadla, robimy poranny przegląd książeczek ;-) całą noc padał deszcz, ale za to dzisiaj obudziło nas piękne słońce :-D

Gosiaczku jak.noc?

Emka Najważniejsze, że Wychodzicie na prostą! :-D masz rację, skonsultuj kciuk z innym lekarzem. I ta temperatura, bardzo długo to już trwa :-(

Teri pewnie Szykujesz się na polowanie w Lidlu! :-D powodzenia! daj znać czy kupiłaś ;-)

Palin do.której Mikołaj pospal?

reklama
Dzień dobry kochane.
Ależ zimny poranek. O 6 było tylko 5 stopni :eek:
Emka mam nadzieję że Malutka już zdrowieje. Oby paluszek szybko się zagoił. A na tą temperature co mówił lekarz?
Teri znam to uczucie jak w końcu włączą ciepłą wodę :-D najgorsze to kąpanie i mycie naczyń... Daj znać co upolowałaś w lidlu :tak:
Gosiaczku jak dzisiaj humor? Lepszy?
Palin pospaliście?

Laura wczoraj wieczorem zjadła prawie 200ml mleka czyli bardzo dużo jak na nią, myśleliśmy że pośpi dłużej bo zasnęła o 21 a tu już przed 6 kręcenie :dry: ale był powód - przesikała się. Poszło bokiem i wszystko mokre, bodziak, pajacyk i prześcieradło w łóżeczku.

Ewidentnie się nie wyspała bo już mnie prowadza do łóżeczka i przytula się do wszystkiego do czego się da :-p

Próbowałam wczoraj zrobić zdjęcie mojej małej modelce w zimowej kurtce ale tak ją wzięło na wygłupy że wszystkie zdjęcia mamy w ruchu :-D śmiechu było co nie miara :-)
Zdjęcie0931.jpgNajlepsze zdjęcie! Laury mina na hasło "mama zrobi Ci zdjęcie ":-D

Zdjęcie0935.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0931.jpg
    Zdjęcie0931.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie0935.jpg
    Zdjęcie0935.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 47
Kingusia Laura wygląda bosko w tej kurtce! <3 świetnie leży! A Minka jest genialna! :-D co dzisiaj porabiacie? Wiadomo juz co z autem?

Teri godzina zero wybiła :p mam nadzieje ze kupiłaś to,co chciałaś :-)

Bona jak Michas? Spal spokojnie? Ja wstawalam dwa razy do Zosi, za pierwszym razem się kręciła, a za drugim,żeby ją okryć. Dzisiaj spala pod kołderka :-o

U nas takie ostre powietrze :-o słońce,ale zimno,ale najwazniejsze ze nie pada :-D wyniosłam dywaniki na balkon, poodkurzalam, wstawilam pranie z pościeli.

Dzień dobry.

Aaaaaaa, nie wyspałam sie :-( Czekam jakiegoś wolnego Ara, żeby zrzucić na niego nocny dyżur, a samej zabunkrowac się i porządnie wyspać. Ale raczej sobie dłużej poczekam, bo nawet w weekend Aro ma służbę :-\

Mikoto, Mikolaj już po 4 zaczął się kręcić. Dostał mleko i jeszcze przyznał. A 5.20 zarządził wstawianie. Jeszcze trochę i zacznie wstawać przed kurami ;-)

Kingusia, jeszcze Aro przed pracą chwile Mikołaja zajął, żebym mogła dospać, ale to juz nie spanie a tylko kręcenie się. Slicznie Laura wygląda w tej kurteczce. Chyba tez muszę zacząć się rozglądać za czymś dla Mikołaja.
skręcenie
Teri i jak polowanie?

Młody zjadł mi polowe śniadania (dba, co by mamie za dużo kg nie przybyło :p ) i po poszedł na drzemke. A ja chwile odsapne i idę szykować kuchnie na kolejne zmagania Maserszefa ;-) Dziś pierogi...

Mikotku auto chyba bedzie trzeba naprawić bo takie sprzedać będzie ciężko a i nie wiadomo co kupić potem... tyko że koszty będą duże. Kuzyn oszacował że raczej w tysiącu się nie zmieścimy :no:

A kurteczka faktycznie super. Wzięłam roz 86 i myślałam że będzie troche za duża a teraz się zastanawiam czy przechodzi w niej całą zime... no nic najwyżej będziemy się później martwić.

Dzien dobry,

pogoda do kitu..musialo przez noc padac, jest mgla, szaro, buro i ponuro :dry: niby teraz nie pada i jest w miare cieplo, bez wiatru. Zobaczymy jak reszta dni.
U nas nocka tez krecaca, wstawalm 2 razy a po 5 Tymek juz nie chcial zasnac. Posmarowalam dziaselka i sie krecil, wiec przed 6 wyladowal u nas ale juz nie zasnal :sorry: teraz zasypia na drzemke.

Terii - niby tylko ciepla woda a czlowiek jak na zbawienie czeka :-D Powodzenia w Lidlu !!!

Palin - u mnie mala tez sie usadowla po prawej stronie i kopie sobie i kopie, ale ciesze sie, bo przynajmniej wiem, ze w miare dobrze odwrocona juz jest ;-)

Mikotku - widze, ze Zosia takze ksiazkowa :tak: my pol dnia z ksiazeczkami spedzamy, ale ciesze sie z tego bardzo, bo nowa ksiazeczka jak sie pojawi to sprawia mnostwo radosci - podziwiam za pierogi !!! ja nie lubie robic , ale jesc juz tak :-D siostra E wymyslila, aby farsaz na ruskie (u mnie sie z cebulka robi) zawijac w nalesniki i potem podsmazyc :-p tak samo smaczne a o ile szybciej :-D

Kinia - Pieknie Laura wyglada, u nas tez zdjecia w ruchu ;-)

Humor dzis niby troche lepszy, ale powiedzialam E , ze jak wreszcie pogadamy to moze bedzie lepiej, bo ja mowie, a on nic :dry:

witam z kawusia

dziekuje za kciuki ale niestety wyszłam z niczym jak już nie mogłam wjechać na parking pod lidla bo sie nie dało sznur aut stał koło drogi na chodniku juz wiedziałam że nic nie kupie :wściekła/y:co tam się działo !!!!!!!! :wściekła/y:nawet nie widziałam tych kurtek !! ludzie brali po kilka mierzyli potem rzucali byle gdzie :wściekła/y:przeszłam cały lidl ale nie znalazlam ani jednej w rozmiarze który chciałam :wściekła/y:z tego wszystkiego juz wyszlam zła bo nawet chodzc sie nie dało tyle ludzi z tymi wozkami po nogach jedzą :wściekła/y:w poniedziałek maja być fajne dresy nie wiem może o 7 już tam koczować ??:dry:
za to na dworku na pociesze piękne słoneczko i cieplutkooo

nie mam na razie weny więcej pisac bo zła jestem ... buziaki

Wrocilysmy z dworu i usypiamy sie. Rosa po kolana, Zosi w to mi graj :p pomagala mi wieszać pranie, poranny jogging mam zaliczony :-D biegalam za nią i klamerkami,które roznosila po calym podwórku :p

Palin.:-( z czym będą pierogi?

Kingusia kurcze :-( ja kupiłam Zosi 98 i 92, ta większą na srogi mróz ;-)

Gosiak Zosia uwielbia ksiazeczki :-D dobry patent z tymi naleśnikami. Najważniejsze,żebyście rozmawiali :-*

Teri szok! :-o ale taka jest żałosna prawda :-/ ludzie nie patrzą na.nic :-( u nas zawsze długo przed otwarciem parking pełen aut, emerytek,ciężarnych i matek z dziećmi. Najgorsze,że nikt.na nikogo nie zwaza :-( ja nigdy nie zabieram.na takie akcje Zosi, dziecko by staranowali. Najgorsze są babcie wyslanniczki :-/ biorą po.kilka sztuk,a potem za kilka dni, matki oddają ten.towar. Napij się z nami kawy, humor wroci :-* ;-)

Drugie pranie sie kończy. Zosia usypia, pora na śniadanie :-D

Gosiak, nam na badaniu juz mowili, że główka na dole, ale do tej pory kopala po lewej. Teraz by mnie to nie przeszkadzało, żeby nie doświadczenia z Mikołajem (od tego gniecenia wątroby trafilismy do szpitala i zaczęła się akcja cholestaza).

Teri, szkoda ze się nie udało. Niestety ludzie potrafią jak zwierzęta się zachowywać, a nawet gorzej. Masakra.

Miki cos spać nie chce. Robimy ostatnie podejście. Jak się nie uda to będzie tylko jedna drzemke później. I więcej naruszenia, bo się od tych zębów robi nieznosny.

reklama
Mikoto, normalnie bym robiła z ziemniakami, ale skoro wczoraj była babka, to dziś pierogi z mięsem. Albo cos na podobne, zobaczymy co Mikołajowi wyjdzie

Do góry