Bona87
Mama Michasia
Hej!
Nocka u nas hmmm... ciekawa, tzn. o 4 pobudka, ale bez płaczu. Chyba Miś chciał się poprzytulać, bo na mnie spał ładnie, a jak tylko odłożyłam do łóżeczka i próbowałam cichaczem wyjść z pokoju, to zaraz podkówka i wołanie
Położyłam się przed 6, a 20 minut później zadzwonił budzik... Michaś oczywiście spał w najlepsze i nawet nasze krzątanie go nie obudziło.
Wczoraj pojechałam po pracy zawieźć mamę do lekarza i w przychodni Misio tańczył, gadał, śpiewał
Poszedł nawet na ręce do obcej kobiety, która miała długopis w ręce i był u niej dobre 5 minut 

Byłam w szoku! Do teściowej podchodził z dużym dystansem, a do obcych nie ma oporów, ale na wszelki wypadek nie powiem o tym teściowej 
Teri- korzystaj z poranka i czasu, który masz dla siebie ;-) Zaczęła się szkoła :-) Jak Daria wytrzymuje bez Dawida? U nas też pogoda nie najlepsza, ale ponoć od jutra duuuużo cieplej. Zobaczymy
Pochwal się zakupami! Super, że miałaś trochę czasu na szwędaczkę tylko dla siebie. Ja w piątek po pracy idę do kosmetyczki i już nie mogę się doczekać!!! No i najważniejsze, że mąż będzie mógł zjechać za 3 tygodnie! 
Mikotku- dziękuję, problem udało się rozwiązać, ale po pracy jeszcze wisiałam na telefonie :-( Ja też dziś wstawałam do Michasia raz, ale porządnie - od 4 do 5.43
Dobrze, że Wasze nocki coraz lepsze!
U nas też zakładają teraz światłowody.
Maryś- Mąż powinien stanąć po Twojej stronie. To Wy jesteście teraz rodziną! To Wasze dziecko. Wiadomo, że jesteście wdzięczni teściowej za opiekę nad Karinką, ale nie może się tak zachowywać. Ja zawsze mówię do moich rodziców: komu chcecie zrobić na złość? Mnie czy Michasiowi? Też łatwo nie jest, ale nie pozwolę, żeby ktoś inny wychowywał mojego syna. Niech teściowa raz spędzi wieczór z wnusią, która kładzie się o 23.00, to migusiem zmieni zdanie i będzie kładła na drzemkę wcześniej ;-)
Minnie- fajnie, że piszesz. Mati tak często budzi się w nocy? Chce jeść czy zęby go męczą? Spróbuj podać przed snem np. Panadol. U nas to pomaga. Wydaje mi się, że temperatura 37,5 jest w normie u naszych maluszków, ale jak przekroczy 38 stopni - działaj. Dzielnie sobie radzisz z nowym domem ;-) Michaś ma 3 pary jeansów, a 9 dresów
Po domu tylko tylko dres, czyli wygoda 
Wisienka- obiad pierwsza klasa
Dobra teściowa, dobra ;-)
Gosiak- odpoczywaj, kiedy tylko będziesz miała okazję!
Palin- jak się czujesz? Krysia się uspokoiła? Mam nadzieję, że teraz jasno dotrze do Ara, że przegina i musi zmienić swoje zachowanie!
Założył Rodzinę, to niech o Nią dba!
Justa - dobrze, że najgorsze już za Wami! Oby było coraz lepiej :-)
Uciekam Kochane Czerwcóweczki!!!
Nocka u nas hmmm... ciekawa, tzn. o 4 pobudka, ale bez płaczu. Chyba Miś chciał się poprzytulać, bo na mnie spał ładnie, a jak tylko odłożyłam do łóżeczka i próbowałam cichaczem wyjść z pokoju, to zaraz podkówka i wołanie
Położyłam się przed 6, a 20 minut później zadzwonił budzik... Michaś oczywiście spał w najlepsze i nawet nasze krzątanie go nie obudziło.Wczoraj pojechałam po pracy zawieźć mamę do lekarza i w przychodni Misio tańczył, gadał, śpiewał
Poszedł nawet na ręce do obcej kobiety, która miała długopis w ręce i był u niej dobre 5 minut 

Byłam w szoku! Do teściowej podchodził z dużym dystansem, a do obcych nie ma oporów, ale na wszelki wypadek nie powiem o tym teściowej 
Teri- korzystaj z poranka i czasu, który masz dla siebie ;-) Zaczęła się szkoła :-) Jak Daria wytrzymuje bez Dawida? U nas też pogoda nie najlepsza, ale ponoć od jutra duuuużo cieplej. Zobaczymy
Pochwal się zakupami! Super, że miałaś trochę czasu na szwędaczkę tylko dla siebie. Ja w piątek po pracy idę do kosmetyczki i już nie mogę się doczekać!!! No i najważniejsze, że mąż będzie mógł zjechać za 3 tygodnie! 
Mikotku- dziękuję, problem udało się rozwiązać, ale po pracy jeszcze wisiałam na telefonie :-( Ja też dziś wstawałam do Michasia raz, ale porządnie - od 4 do 5.43
Dobrze, że Wasze nocki coraz lepsze!
U nas też zakładają teraz światłowody.Maryś- Mąż powinien stanąć po Twojej stronie. To Wy jesteście teraz rodziną! To Wasze dziecko. Wiadomo, że jesteście wdzięczni teściowej za opiekę nad Karinką, ale nie może się tak zachowywać. Ja zawsze mówię do moich rodziców: komu chcecie zrobić na złość? Mnie czy Michasiowi? Też łatwo nie jest, ale nie pozwolę, żeby ktoś inny wychowywał mojego syna. Niech teściowa raz spędzi wieczór z wnusią, która kładzie się o 23.00, to migusiem zmieni zdanie i będzie kładła na drzemkę wcześniej ;-)
Minnie- fajnie, że piszesz. Mati tak często budzi się w nocy? Chce jeść czy zęby go męczą? Spróbuj podać przed snem np. Panadol. U nas to pomaga. Wydaje mi się, że temperatura 37,5 jest w normie u naszych maluszków, ale jak przekroczy 38 stopni - działaj. Dzielnie sobie radzisz z nowym domem ;-) Michaś ma 3 pary jeansów, a 9 dresów
Po domu tylko tylko dres, czyli wygoda 
Wisienka- obiad pierwsza klasa
Dobra teściowa, dobra ;-)Gosiak- odpoczywaj, kiedy tylko będziesz miała okazję!
Palin- jak się czujesz? Krysia się uspokoiła? Mam nadzieję, że teraz jasno dotrze do Ara, że przegina i musi zmienić swoje zachowanie!
Założył Rodzinę, to niech o Nią dba!Justa - dobrze, że najgorsze już za Wami! Oby było coraz lepiej :-)
Uciekam Kochane Czerwcóweczki!!!