Emka jak wrócę do domu, sprawdzę jaka firma :-)
Kingusia świetna stylizacja! My planujemy łóżeczko z barierkami, na drugie urodziny :-)
Teri u.nas pięknie jest teraz! Właśnie spacerujemy! Pięknie Daria nadrobila! Zosia 10 800 w mokrym pampersie (nie pozwoliła sobie przebrać,dopiero.jak wyszlysmy z gabinetu lekarskiego) :-/ smyk ma piękne rzeczy
Gosiak Mnie czeka dzisiaj prasowanie tych wczorajszych czterech pran ;-)
Zosia.drugi raz spala niewiele.ponad 30 min, wstala w fatalnym humorze :-( dopóki pogoda pozwoli urzedujemy na dworze
Kingusia świetna stylizacja! My planujemy łóżeczko z barierkami, na drugie urodziny :-)
Teri u.nas pięknie jest teraz! Właśnie spacerujemy! Pięknie Daria nadrobila! Zosia 10 800 w mokrym pampersie (nie pozwoliła sobie przebrać,dopiero.jak wyszlysmy z gabinetu lekarskiego) :-/ smyk ma piękne rzeczy
Gosiak Mnie czeka dzisiaj prasowanie tych wczorajszych czterech pran ;-)
Zosia.drugi raz spala niewiele.ponad 30 min, wstala w fatalnym humorze :-( dopóki pogoda pozwoli urzedujemy na dworze
dziś jakby nie budzik to spalibysmy wszyscy jak zabici słyszałam że dzwoni ale tak przez sen że wydawało się że to się śni no nie mogłam się obudzić dziś
Dawid też nie w humorze że go budze
ale problem w tym że stale juz się pchaja a nie maja miesjsca i rosną od góry podwojnie trzeba mleczaki usuwać i wczoraj Dawid dał sobie wyrwać 2 bez znieczulenia i nawet nie pisnął duma jestem bo jakoś wczesniej na same mówienie o dentyscie była juz panika
hehe a Dawid taki dumny wpadł do domu i z ta wata u ustach bełkocze że nawet nie pisnął taki był z siebie zadowolony i mówi że odwazne dzieci się nam trafiły