Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja w szoku byłam, 
ale mąż rozmawiał z wójtem i jęsli wypadnę lepiej od tej laski to on nie widzi przeszkód żebyśmy razem pracowali, tylko przeniesie D do innego pokoju wtedy. Więc wierzące czerwcóweczki módlcie się... jak mi sie teraz nie uda to chyba już odpuszcze i wróce do tego stolarza....:-(
Powodzenia na rozmowach!!!
W sumie trochę liczyłam na etat, ale i tak się cieszę, bo bardzo lubię tę pracę i mam nieziemsko blisko do domu, a to ogromny plus, bo kończę o 15.00, a pięć minut później jestem w domu (albo 15, jak idę na piechotę) :-) No i dostałam 200 zł brutto podwyżki (wiem-szaleństwo
), więc tak jak powiedziała Mikoto - "będzie na kosmetyczkę i fryzjera" 
ale i tak dobrze rok spokoju
jak się lubi pracę i jest blisko od domu to czego chcieć więcej ;-)udanego spacerku z Misiem rozmawiałysmy kiedyś z Mikoto że nastepne spotkanie o ile sie uda zgrac zrobimy w Pińczowe Wam chyba bez różnicy bo macie to samo co do Kielc ? a dla nas ogromna różnica do Kielc godzina a do Pińczowa ok 20 minut 

jejku nasze brzadce sa już takie dużeeeee
a na wiosnę to już wogule pewnie przez zime wyrosną nam dzieciaczki i zrobia się już takie dorosłe