reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie!

Noc bardzo dobra, w całości przespana do 8 :-D

Gosiak różnie z tym bywa :p Szanowna Mamusia swoja ulubiona synowa, która jest Moim przeciwieństwem :p jak noc?

Teri brawo dla Dawida! Udanych zakupów!

Kingusia na którą idziecie do lekarza?

Palin przespalas noc?

Bona Pewnie działasz juz na.pełnych obrotach :-* Misio spal spokojnie?

U nas póki co zimno, ciemno i buro,ale mam nadzieje, ze będzie ten sam rozwój wydarzeń, co u Teri, tym bardziej ze i u nas wczoraj się pięknie Wypogodzilo :-) tez dzisiaj wybywam, do fryzjera. W sobotę mamy Chrzciny, musze jeszcze kupić pamiątkę chrztu.

reklama
Dzień dobry.

Krolestwo za sen! Mikołaj pięknie przespał noc, a o 5.20 stwierdził, że pora wstawać - przyszedł do nas, wgramolił się i tak długo zaczepiał, aż powstawalismy (samo przebudzenie i otworzenie oczu nie wystarczyło). Nie byłoby to takie straszne, gdybym w nocy nie miała przerwy w spaniu przez około 2,5 godziny. Teraz on sobie słodko drzemie, ala podpieram oczy wykałaczkami.

Teri, czyżby wrześniowy kryzys wstawiania? Brawo dla dzielnego pacjenta :-)

Emka, my mamy termometr elektroniczny microlife, ale często na w razie czego podpieram się rtreciowym pod pachą.

Justa, super, że wracacie do formy

Kingusia, &&&& za wizytę. Oby cos się wyjaśniło.

Mikołaj śpi, ja leże, zasnąć nie mogę,pewnie mnie zmuli jak on wstanie :-\ Jeszcze 3 dni i widzimy sie z Korba, Justa i Robaczkiem. Juhu!!!!

Dzien dobry,

nocka u nas w miare, pierwsze krecenie 4:40 ale godzinke pozniej bylo po spaniu. Wypil mTymek mleko i buszowal po lozku z nami. Teraz juz drzemie, a na 9:30 przychodzi Kasia (ktora przejmie plaeczke nad Tymkiem na czas porodu )

Terii - szczerze to tez wole jak Tymek wstanie wczesnie, ma wtedy 2 drzemiki i nie trzeba go przetrzymywac do spania. Tak juz weszlismy w rytm i niech on trwa jak najdluzej

Mikotku - tzn sajgon w domu ma druga synowa hahahhaha :-p Pozazdroscic tylko nocy ;-)

Palin - ja tez od 4:40 nie spie... jeszcze zle nie jest, chyba znowu sie przyzwyczajam

U nas zachmurzenie duze, ale ma byc cieplo i oby tak bylo :tak:

Gosiak spotkanie udane? Tamta synowa to model wyjątkowy, brak słów na to,co robi, a w sumie czego nie robi :p

Kingusia Laura spi?

Zosia ma drzemke, a ja Szykuje się do fryzjera. Druga kawa prawie wypita.

reklama
Hej Dziewczyny!!

Ja od rana w biegu. Powiedziałam w pracy, że będę później, bo musiałam mamę zawieźć na usg. Przy okazji zrobiliśmy z Misiem małe zakupy i zaliczyliśmy spacer. Potem szybko do domu, ogarnianie i do pracy. Naprawdę, jak przeżyję wrzesień, to będzie dobrze :baffled:

Teri-
ale masz dzielnego Synka! Brawo!!! A Daria ma świetną wagę! W ogóle tego po Niej nie widać :cool2:

Mikotku- widzę, że nie odpuszczasz z rowerem ;-) I bardzo dobrze! Dziękuję :* Dzisiejsza nocka standardowa, spanko od 20 do 6.40 :-) Wywróżyłam Ci wczoraj spanie do 8 :-D:-D

Gosiak- zazdroszczę, że macie tak blisko do morza :tak:

Palin- złap drzemkę w ciągu dnia, bo się Krysia zbuntuje! ;-) Michaś podobnie jak Mikołaj, jak tylko widzi, że się całujemy lub przytulamy z M., pięknie się śmieje i dołącza do nas :-)

Justa- najważniejsze, że Filipek czuje się lepiej, apetyt też wróci lada dzień :tak:

Kingusia- daj znać po wizycie u lekarza. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Wracam do pracy, bo zaraz mam spotkanie, miłego dnia!!!

Do góry