ailatan1987
Fanka BB :)
Ja mieszkalam w Warszawie jeszcze 1,5 r temu ale tez kocham Sopot więc się tu przeprowadziliśy![]()
Moja siostra ma męża z Gdańska i dlatego tam mieszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mieszkalam w Warszawie jeszcze 1,5 r temu ale tez kocham Sopot więc się tu przeprowadziliśy![]()
Tak, jest pięknie, kocham ten nasz okropny Bałtyk, uwielbiam spacerować, zwłaszcza po sztormie i wdychać to cudne morskie powietrze, a latem wylegiwać się na plaży.Moja siostra ma męża z Gdańska i dlatego tam mieszkaCzęsto u niej jestem, teraz pewnie będę rzadziej
Jakbym tam miała jakąś pracę to też bym się nie zastanawiała, zawsze chciałam mieszkać nad morzem
![]()
Tak, jest pięknie, kocham ten nasz okropny Bałtyk, uwielbiam spacerować, zwłaszcza po sztormie i wdychać to cudne morskie powietrze, a latem wylegiwać się na plaży.
Tylko jest jeden gigant minus mieszkanie na północy, porównując z Warszawą. W warszawie ( i na południu ) jest zdecydowanie lepsza pogoda, ciepło, mało wiatru. Lato tu mieliśmy do D...Y. Może ze 3 razy opalaliśmy się na plaży. Dużo wieje i pada. No ale coś za coś.
ailatan gin ci dobrze wyliczyłOni licza tygodnie i dni, dzisiaj jesteś w 6tyg (tak jak gin liczy) ale własnie zaczełaś 7
NP ja mam 10tyd 5 dz więc kończę 11tydz, jak bede miałam na suwaczku 11tyd to bedzie on skonczony aa zaczne 12
ale według gina teraz mam 10tyd5d a nie 11
Mam nadzieje ze rozumiesz o co chodzi
I faktycznie w 4tyg i ilus dniach ciązko jest coś dopatrzyc. Nie ma czym się martwić jest ok
a 14 pewnie bedzie juz serduszko
![]()
anula ja też mam fazę na kwaśne - ostatnio zrobiłam szczawiową - zjadłam ją sama w dwa dni - po 2-3 talerze na raz![]()
a dziś na szparagi mnie wzięło - rozmroziłam i z sosem serowo śmietanowym sobie zrobiłam, pycha
w ogóle dziś ciągle głodna jestem