reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

No chyba to to samo :) U mnie narazie spoko - jest więcej śluzu ale czysty. lekarz mówił to co Ty :) , żeby się tym nie martwić:tak:. Cos tam się oczyszcza - stwierdził .

reklama
Kingusia a kiedy masz następną wizytę ??? Gdyby coś było nie tak lekarz by powiedział. Nie martw się czasami trzeba dać maluszkowi trochę więcej czasu.
Natis a gdzie robisz prenatalne ??? Mi lekarz dał namiary na Katowice Ligota ale powiedział , ze mogę wybrac gdzie chcę. Moja przyjaciółka rodziła 2 razy w Pyskowicach - bardzo zadowolona. ja mam tam kawał drogi a szpital mikołowski pod nosem.

Ostatnia edycja:
MatkaEwa następną wizyte mam 26.11. Lekarz powiedział że wtedy już będzie widać serduszko... myślisz że moje maleństwo ma jeszcze czas?

Ostatnia edycja:
Kingusia a jakie miałaś cykle długie ???
Aśka generalnie nic nie zmieniłam. Nie pije kawy ( piłam do trzech dziennie ) , teraz ewentualnie latte i to rzadko. Staram się jeść więcej białka - ser biały , jajka, jogurty. No i owoce , warzywa. Tak zdrowo w miarę żeby było ;). Ale mc donalds też mi się już zdarzył niestety :happy2:

Ostatnia edycja:
A to usg w gabinecie Twojego ginekologa może jakieś starawe ????? Przy takim cyklu powinno już serducho bić i pewnie biło . A wymiary dzidziusia zgadzały się z terminem OM ????
DzikaBez miała tak samo ( pisała o tym ) na usg w poradni ( nfz) nie było widać pracy serduszka a u lekarza prywatnie na lepszym usg , w tym samym dniu , widać było pięknie . Nie martw się , chociaż wyobrażam sobie , ze te czekanie nie jest fajne :(

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem jaki sprzęt ma lekarz. Chodzę prywatnie. Usg miałam robione w środę i serduszka jeszcze nie było widać :(

Lekarz wyliczył mi termin na 24.06 a z usg 26.06

Ostatnia edycja:
Do góry