reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Ja muszę robić obiad, ale wstać mi się nie chce , mega LEŃ:0:-) Ja dzisiaj na szybko zrobię ziemniaczki, kotlety mielone i mizeria....

Wizytujące koleżanki czekamy!!!:tak:

Robaczek
Ty w pracy???

Mama wikusi jak już zrobisz śledziki to podrzuć jednego ( aż ślinka mi się zbiera jak sobie pomyślę ) :-):-):-)

Palindromea Ty kochana już obiadek w piekarniku , za godzinę wraca mój S a ja nawet mięsa z lodówki nie mam wyciągniętego :sorry:

Ostatnia edycja:
U mnie też obiad już w piekarniku - szaszłyki. Cisza, bo wszyscy niecierpliwie czekają na wieści. PO wizytach to się tu zrobi taki ruch, że nie będziemy nadążały :-)

oooo ile ja bym dala zeby byc sobie teraz w domku i np. robic obiadek...Ehhh bede tu kiblowac jeszcze ponad 3 godziny...;/ a tak mi sie nie chce. A co do obiadu to nawet pomyslu nie mam... hmmmm...moze jakis schaboszczak z ziemniakami i salalta zielona w smietanie...

Dziewczyny domowy, sprawdzony sposób na kaszel u dziecka mile widziany. Nosz kurcze zawsze coś:angry: A niestety wszystkie syropy odpadają. Nosz .....

Teściowa przywiozła mi malutką z przedszkola ale zaczęła tak brzydko kaszleć. Mam nadzieję, że nic się z tego nie rozwinie bo jej wyjazd do Białegostoku może się przesunąć a tego nie chce

reklama
Dzień dobry. Tydzień wizytowy sie zaczął - trzymam za wszystkie kciuki &&&&&. Fioletowa te dziergane torebki przecudne !!!! Mój synek poszedł do przedszkola po prawie miesięcznym siedzeniu w domu i chorowaniu. Pani go wyściskała a spotkana mama opowiadać zaczęła jakie to paskudne wirusy teraz w przedszkolu grasują i ile dzieci choruje. Ja cie kręcę , już od razu mam wizję , że to wszystko przylezie z moim dzieckiem do domu :-(. przekichane z tymi bólami glowy macie kochane . Mnie się nie dzieje nic takiego i w nocy też sypiam dobrze ( poza sikaniem ) . Może ta czekolada to dobry pomysł !!! A właśnie - witaj Dorotka. W którym tygodniu jesteś ???? Czapelka a Ty czemu bez suwaczka jesteś ?????
Bo jestem taka dupa wołowa że nie umiem go wstawić;/probowałam ale nie mam cierpliwości żeby poszukać jak się to robi...;/

Do góry