mama wikusi2010
Fanka BB :)
Tez czekam na wieści od wizytujących i doczekać sie nie mogę
Mieszkanko ogarnięte. Zostało rozwieszenie jeszcze jednego prania umycie naczyć i te ryby.... Obiad już prawie gotowy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja dzisiaj też obiad na leniaKopytka w sosie z pieczarkami
Idę myć gary a tak mi się nie chce :/

A niestety wszystkie syropy odpadają. Nosz .....Bo jestem taka dupa wołowa że nie umiem go wstawić;/probowałam ale nie mam cierpliwości żeby poszukać jak się to robi...;/Dzień dobry. Tydzień wizytowy sie zaczął - trzymam za wszystkie kciuki &&&&&. Fioletowa te dziergane torebki przecudne !!!! Mój synek poszedł do przedszkola po prawie miesięcznym siedzeniu w domu i chorowaniu. Pani go wyściskała a spotkana mama opowiadać zaczęła jakie to paskudne wirusy teraz w przedszkolu grasują i ile dzieci choruje. Ja cie kręcę , już od razu mam wizję , że to wszystko przylezie z moim dzieckiem do domu :-(. przekichane z tymi bólami glowy macie kochane . Mnie się nie dzieje nic takiego i w nocy też sypiam dobrze ( poza sikaniem ) . Może ta czekolada to dobry pomysł !!! A właśnie - witaj Dorotka. W którym tygodniu jesteś ???? Czapelka a Ty czemu bez suwaczka jesteś ?????