Cześć Kochane!!!
Ja po imprezce. Podobie jak Korba i Smile lubię alkohol
i ciężko tak się bawić na trzeźwego. Do tego na stole moja ulubiona Finlandia i winko - własnej roboty
. Imprezka jak dla mnie taka sobie - ciężko wpaść w rytm, gdy wszyscy piją i głupoty gadają, a Ty patrzysz i się zastanawiasz gdzie jesteś. Choć z drugiej strony pośmiałam się też trochę, odreagowałam.
Oczywiście też zaliczyłam kłótnię z mężem - zaprosił gości (8osób + 4 dzieci). Miał wszystko przygotować. Fakt, że posprzątał dom, ale jak uwalił 'kolację' to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Na szczęście byli 'sami swoi', więc uszło...
Robaczku - przykro mi, że ominęła Cię imprezka. Następnym razem będzie pewnie lepiej.
Katherinko - tak na włosko te roladki wymyśliłaś - pewnie pychotka wyszła
. Ja też uwielbiam w podobnych smakach marynowane eskalopki z kurczaka z fetą, bazylią, suszonymi pomidorami. No i zupę czerwoną i żółtą kocham, ale odcięta jestem od kuchni, a mój M. to tylko rosół serwuje (na samą myśl mi niedobrze ;-) ).
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!!! zaciśnięte &&&&&&&.
mama_wiki - współczuję dolegliwości, ja też od 2 dni wróciłam do regularnych pawików. Nie wiem kiedy to się skończy - przecież już 15 tydzień leci. A u mnie mdłości i pawiki nie ustępują
Polindromea - nie żałuj sobie zachcianek, przecież nie objadasz się tak codziennie. Mi też czasem włączy się jedzenie i nie widzę w tym nic złego, byle nie codziennie :-). Na szczęście mąż mi kibicuje i cieszy się, że coś mi smakuje
. Zresztą na ogół jemy razem i jak mówi M. 'on też jest w ciąży i tyje ze mną, żeby mi smutno nie było' ;-)
MatkaEwa - ja się wychowałam na Orzegowie, na osiedlu
. Mój M. też mówi, że najlepsze dziewczyny to z Rudy hihihi
.
Ja po imprezce. Podobie jak Korba i Smile lubię alkohol

Oczywiście też zaliczyłam kłótnię z mężem - zaprosił gości (8osób + 4 dzieci). Miał wszystko przygotować. Fakt, że posprzątał dom, ale jak uwalił 'kolację' to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Na szczęście byli 'sami swoi', więc uszło...
Robaczku - przykro mi, że ominęła Cię imprezka. Następnym razem będzie pewnie lepiej.
Katherinko - tak na włosko te roladki wymyśliłaś - pewnie pychotka wyszła
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!!! zaciśnięte &&&&&&&.
mama_wiki - współczuję dolegliwości, ja też od 2 dni wróciłam do regularnych pawików. Nie wiem kiedy to się skończy - przecież już 15 tydzień leci. A u mnie mdłości i pawiki nie ustępują

Polindromea - nie żałuj sobie zachcianek, przecież nie objadasz się tak codziennie. Mi też czasem włączy się jedzenie i nie widzę w tym nic złego, byle nie codziennie :-). Na szczęście mąż mi kibicuje i cieszy się, że coś mi smakuje
MatkaEwa - ja się wychowałam na Orzegowie, na osiedlu
Ostatnia edycja: