paulinka109
Fanka BB :)
Dziewczyny proszę nie przypominajcie mi o tiramisu!!!!!!! Ja jakbym mogła to całe zeżarłabym na jednym posiedzeniu
Robiłam juz wiele razy, zawsze wychodzi, sztywne, puszyste i PRZEPYSZNE!! Jeśli któraś by chciała to wrzucę na przepisowy :-)
Robiłam juz wiele razy, zawsze wychodzi, sztywne, puszyste i PRZEPYSZNE!! Jeśli któraś by chciała to wrzucę na przepisowy :-)
:-)
Zaczyna mnie przerażać piątkowa podróż do rodziców - chyba będziemy jechać 10 km/h. Wczoraj Aro odśnieżał samochód i próbował go odpalić (1 - był najbardziej zaśnieżony na parkingu, 30 cm na nim; 2- kilka dni stał nieużywany, chciał sprawdzić jaki jest stan). Dziś ma z pracy przynieść saperkę, żeby go trochę obkopać żeby móc wyjechać (koła do połowy są utopione w śniegu). Już powiedział, że dziś z domu to tylko na nogach - dobrze, że wszędzie jest dość blisko. Musimy kupić prezent dla mojej mamy, chcę zajrzeć do jakiegoś salonu sukien zorientować się jaki mam mniej więcej rozmiar. No i planuję "atak na gin". Wizytę mam zaplanowaną dopiero na za 3 tygodnie, ale chcę mieć spokojne święta, a ciągle się denerwuję. Mam nadzieję, że uda mi się do niej dostać i zobaczę Maluszka.
Kochane kiedy odejdzie od nas ta choroba--ja już nie mam siły:-(
. MASAKRA.I nie przekonuje mnie teks,że nigdy wypadku nie miał..Także i Tobie i sobie i wszystkim wyjeżdżającym na święta życzę bezpiecznej podróży.