reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Mikoto ja zjadłam już 7 bułeczek i dalej jestem głodna. Mężuś już herbatkę zrobił i czyta małej bajki na dobranoc a ja lecę do kuchni po te kanapeczki:-) Ja marzę o swoim ogródku ale jak narazie w świeże warzywa, owoce zaopatrujemy się u rodziców i teściów(oprócz zimy;-)) Maciusiowi się chyba pomysł z kanapeczkami spodobał bo kopie tak, że mało mi dziury w brzuchu nie zrobił:-D

Sara no cena zaporowa, u nas w warzywniakach dobre pomidory max.13 zł. Lubię kupować w Lidlu: kiściowe, rzymskie i koktajlowe - jeszcze nie trafiłam na takie, które nie byłyby pyszne :tak:Ja uwielbiam wszystko co z warzywami jak najmniej przetworzonymi, sałaty przeróżnego rodzaju na wszelakie sposoby - mój mąż też bardzo lubie, więc się sałatkujemy bardzo często:-)

Paulunia leć i rób te kanapki;-) Ja właśnie schrupałam marchewkę:sorry2: A ogródek ma moja mama i babcia- także zwsze mamy świeże i sprawdzone

Ostatnia edycja:
Natis, Kurcze dopiero czytam---szybko dawaj znać , na pewno będzie wszystko ok!!!!!!!!!!!

Palin , Mam nadzieję , że ten ból CI przejdzie , ja też niestety mam częsty problem z "ogonkiem" kroka nie mogę postawić, paskudny ból
:no:

Dmuchawiec, Ty kochana zły humorek,niedobrze---uśmiechnij się do nas i się nie smutaj już więcej
:tak:

Glukoza nie jest taka zła , po prostu przesłodzona lemoniadka z cytrynką :tak: Wyniki dobre --więc OK

Kochane nie ma szans żebym Was dzisiaj nadrobiła :szok: Życzę wszystkim zdrówka i dobrego humorku;-)

A ja zjadłam FRYTKI:no:

NATIS CZEKAM!!!!!!!!!!!! Daj proszę znać , że wszystko jest OK

reklama
Do góry