reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Robaczku dobrze, że nic synkowi się nie stało ale fakt takim tekstem i mnie rozczulił. Kochany synek:tak:
Natis jedz, jedz i wracaj do nas szybciutko:tak:

Palin dziękuje w imieniu Juleńki;-) Fakt przestraszyła się i jak weszłam do samochodu to aż łezki jej poleciały. W takim razie umówimy się jak Twój mężuś wyzdrowieje. Na ip będziecie jechać czy po 18 do dyżurującego na wodociągowej? W każdym razie dużo zdrówka dla Ara życzę:tak:

My już po "spacerku". Mała z tatą tak się wyszalała, że spowrotem maż ją nieść musiał bo połozyła się na śniegu i wstać nie mogła:-D Dzisiaj wstała o 6,30 więc liczę, że wcześnie pójdzie spać a my spędzimy sobie miły wieczorek;-) Teraz ciepła herbatka na rozgrzanie i czas się brać za bułeczki:tak:

Natis - trzymam &&&&&&&&&&&&&. Daj znać szybko co i jak . No i mam nadzieję , ze wszystko jest ok .
Robaczku - ale fajny facet z Twojego synka :tak:. Niech tylko uważa na siebie ;-)

Wiecie , ja też już ociężała i obolała ćwiczę cierpliwość . Jak już bym chciała tulić tego Jasia !!!!!
Dmuchawcu - ​gdzie jesteś ???? Jak tam smutaski ???? Ty zawsze taka wesolutka byłaś ....

Ostatnia edycja:
Natis daj znać jak wrócisz! Na pewno wszystko jest dobrze!

Dziewczyny widzę, że temat glukozy wysuwa się na prowadzenie:blink: Ale Wam dobrze, że macie to już za sobą, tym bardziej że badanie przebiegło Wam w tak miłym towarzystwie :-)Mnie pewnie w piątek lekarz zaleci:tak:

Paulunia a co to za bułeczki wypiekasz???:confused:

MatkaEwa jeszcze trochę i będziemy mieć swoje maleństwa przy sobie:-) Ja w ostatnich dniach zaczęłam być i ociężała i spowolniona w ruchach.

Dmuchawcu odezwij się:-)

mąż pojechał po jakieś zakupy spożywcze, może kupi dorżdże to jutro jakieś buły upiekę -mam jagody i borówki w zamrażarce to coś z tego wyjdzie :-)
o ile będę w stanie funkcjonować...

natis trzymam kciuki

mikoto zwykłe drożdzówki z marmoladą. Szkoda, że jagód nie mam bo z nimi lubie najbardziej ale jak się nie ma co się lubi ;-) Mężuś z Julią robią już ciasto więc za jakiś czas będę jeść :-)
I ja się cieszę, że mam tą glukozę już za sobą. Ciężkie przeżycie ale do wytrzymania. Tylko trzeba się czymś zająć czy to rozmową czy książką itp co by czas szybciej leciał:tak:

Poszłam se do znajomej, zamówiłyśmy pizzę, dzieci sie pobawiły i trochę mi lepiej:tak:Zwykle jestem pozytywnie nastawiona do zycia więc pewnei jutro wszystko wróci do normy:-D Ale dziękuję za troskę, jak zwykle jesteście kochane:tak:
Idę podgrzewać pierożki na obiadek.

Natis-trzymam kciuki i czekam na wieści!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:-)
Ja dziś odwiedziłam okulistę, bo drugi tydzień zapalanie spojówek.
Mam inne krople Tobrosopt i maść Neomycinum. Mam nadzieję, że to pomoże w końcu.
Natis bidulko-mam nadzieje ,że to tylko fałszywy alarm.
Trzymajcie się,pa.

Natis daj znac jak wrócisz.
Robaczku twój syn to skarb, rozczulił mnie strasznie.
Ociężałość i lustrzyca to moja przypadłość od kilku tyg, jak siedzę to brzuch mam na kolanach :confused: jak idę posiedzieć do wanny to muszę się położyć bo brzuch mam na udach i mi nie wygodnie :/ a mała chyba jest w poprzek albo nogami w dół bo tak tam na dole buszuje że aż czasami boli i muszę się prostować bo księżniczka miejsca nie ma :/ ( a brzuchol ma duży do dyspozycji). No to posmęciłam... a gdzie tu jeszcze z 13tyg?\
MMmmm bułeczki ja też chcę... my robimy babeczki

reklama
Do góry