reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Witam się również ze słonecznego Trójmiasta, słonko jest , ale zimno brrrNatis, Trzymam kciuki ,żeby nic a nic Cię nie bolało, mam nadzieję, że jest tak jak któraś z dziewczyn pisała , że jest to szybciutki , bezbolesny "zabieg". Czekam na info

Palin, Faktycznie miałaś mega aktywny dzień :szok: Zwolnij tępo kochana;-) To faktycznie udało Wam się z tym mieszkankiem. U nas w Trójmieście ceny mieszkań o wiele większe, w Gdańsku za naprawdę małe 2-pokojowe mieszkanko płaci się 1200zł + opłaty , a sam czynsz ok . 400zł . Więc naprawdę fajnie, że udało Wam się wynająć takie mieszkanko za taką cenę:tak:

Mikoto, Ja raniutko zjadłam już 2 cienkie paróweczki i już teraz jestem głodna:crazy:

Kingusia, Zazdroszczę, że się wyspałaś :tak: Ja nic a nic, spać mi się chce jak cholera :-) Cieszę się , że już dzisiaj piątek, chociaż znając życie moja córeczka wstanie jutro o 6:szok: Oby tak nie było ;-)

Julix, Fajnie , że Twój synek tak lubi jeść w moją córcie prawie zawsze trzeba wciskać jedzenie :crazy: :crazy: Witam w klubie słonic :-D

reklama
Poranek bez BB to poranek stracony! :)

Palin faktycznie sporo się u Ciebie dzieję, za to same pozytywy:) fajnie, że z mieszkaniem tak Wam się udało. Teraz też czekają Cię same przyjemności:)

Kingusia mnie w nocy obudziło ssanie... ale dałam radę:) wczoraj ostatni posiłek zjadłam chyba przed 18:00 i dzisiaj od rana Franek się buntuje! :p

Mikoto przeżyjesz tak jak każda z nas. Ja miałam glukozę w jakiśtam poniedziałek i w przychodni powiedzieli, że w niedzielę od 18:00 mam już nic nie jeść, a do picia tylko woda. Rano wstałam głodna masakrycznie. Później tylko wypiłam glukozę i przez te 2 godziny zapychałam się wodą (tak jak Palin). Także weź sobie wodę, oszukasz troszkę żołądek...

Natis 3mam kciuki za Ciebie dzisiaj!

Ja od wczoraj czuje się wiosennie:) taka ładna pogoda była, a dzisiaj też nie najgorzej. Mam ochotę spakować już wszystkie zimowe ciuchy i je wynieść!
Humor nie najlepszy... wczoraj spięcie z Pięknym (o dziwo nie o moje porządki). Spał na kanapie w salonie... a wszystko dlatego, że poprosiłam żeby przyciszył TV w sypialni:/ On ostatnio co chwilę się obraża i strzela fochy, o wszystko! mam dość:( Dobrze, że jest Franek który od rana mnie maltretuje... nie czuję się taka samotna...

Smile, U nas z moim S odpukać już dawno nie było spięcia ale jakiś czas temu też tak się czepiał jak by był w ciąży:szok: Mam nadzieję, że szybko dojdziecie do porozumienia :tak: Ja tak się dzisiaj zastanawiam , jaką ja kurtkę będę nosiła jak się cieplej zrobi :baffled: teraz mam zimową taką szerszą więc luzik, a reszta kurtek to "s" :sorry2:

Hej, po dłuższej przerwie się witam,
ciężko będzie nadrobić więc w miarę możliwości będę z Wami na bieżąco. Idę jeszcze na tydzień do pracy i chyba pora iść na l4 już do samego końca. Byłam kilka dni i widać poprawę w ciśnieniu, Kardiolog stwierdzi że to jednak kwestia za dużego wysiłku bo tak mi sugerowała i kazała na próbę wypocząć, wstyd się przyznać lepiej wyglądam i jeszcze lepiej się czuję .....

tydzień temu robiłam glukozę 3 punktową po 2 godzinach wyszła mi mniejsza niż na czczo ;-), zdziwiło mnie jedno że przed pomiarem pierwszym zrobili pomiar glukometrem w diagnostyce oczywiście

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nissanka witaj :-)

A u nas dzisiaj próżno wyglądać wiosennych znaków:no: Wczoraj było naprawdę ładnie, a dzisiaj wieje i mży od czasu do czasu:crazy: Nastawiłam pranie, ogarnę w kuchni po śniadaniu, wyszykuję się i muszę do sklepu skoczyć. Miłego poranka:-)

Łojeju...:confused2:
Witam się po ciężkiej nocy:no2: Dopiero wstałyśmy. Wczoraj dałam pszczołon te środek na odrobaczanie który mi lekar przepisał i mająś po nim taką biegunę, że:szok: W dodatku brzuchy bolą. Więc wstawałam w nocy conajmniej kilkanascie razy. Padam na pyszczek.

Mdli mnie właśnie- z głodu chyba. Idę zjeść Skarbeczki.

Cześć Nissanka- jestesmy w tym samym dniu ciąży:-)

Ostatnia edycja:
smile4u Twój facet obraża się jakby to on był w ciąży :-D po burzy wyjdzie słonko zobaczysz ;-)
Korba mam ten sam problem z kurtką. Niby nie mam dużego brzucha ale w moją S-kę nie wejdę dlatego jak ostatnio zobaczyłam w sklepie te wiosenne kurtki to nie mogę przestać o nich myśleć :-p
Ale jest jeden pozytyw, okazało się że należy mi się zwrot z US a myślałam że po stażu nie, nie będzie tego dużo ale na kurtkę wystarczy :-)

Hit dnia jest taki że pojechałam na drugi koniec miasta po pączki z toffi polane czekoladą :-D były ostatnie 3 ale myslę że się w końcu zasłodzę :-D

Dmuchawiec biedne te Twoje córeczki... zdrówka im życzę a Tobie smacznego śniadanka ;-)

Palin to kawałek ale malutki;-). Też tam wynajmowaliśmy pierwsze mieszkanko:tak: I od dzisiaj odpoczywaj !!!!!
Korba skąd ja to znam. Jako tako w zimówkę się jeszcze mieszczę ale wszystkie moje pozostałe kurtki, płaszcz, bluzy są rozmiaru xs więc na wiosnę chyba w worku będę chodzić:-D
Dmuchawcu biedne te Twoje córeczki. Oby to już się nie powtórzyło:(

Ja też się mniej więcej wyspałam. Wzięłam wieczorem ten antybiotyk i oby pomógł:) Rano sprawdziłam stan konta i dostaliśmy już zwrot z US ;-) Czas brać się za wyprawkę dla Maciusia więc sklepy nadchodzę !!!!!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja,
Nissanka mi też sprawdzała a to po to żeby określić poziom cukru... jak wyjdzie już z tego pomiaru za duży to nie może podać ci glukozy bo może się to źle skończyć.
Smile ja już nie raz pisałam że mój ma humory gorsze niż baba w ciąży :no: ale tak jak u korby ostatnio cisza...

Ja już na nogach z kawką (tak mnie naszło ze hoho) idę się pozbierać.
Milego dnia

Do góry