reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

madzia: udzielam rozgrzeszenia. ;-) Za pokutę jutro zjesz 2 jabłuszka i pójdziesz na spacer. ;-)
OOO a my to tak prawie równo w ciąży. Masz termin na 28 czerwca? Bo ja na 27.

reklama
I ja się witam sobotnio:tak::tak: Aaaa tu cichutko bo weekend :-D:-D

Natis, Myślę cały czas o Tobie... jak będziesz mogła napisz jak się czujesz kochana, mam nadzieję, że dzisiaj nie masz takiego dołka... Trzymaj się kochana

Madzia, Twoje leys'y to pikuś , ja zjadłam wczoraj wieczorek golonkę:szok: Fakt nie całą i tylko chude mięsko ale zawsze to golonka ;-)

Natisku trzymaj się kochana. Dołka szybko zakopiemy tylko nie smuć się. Główka do góry:tak:

Dmuchawcu jak tam dziewczynki? Oby już było dobrze:tak:

Dziewczyny ja już nie wiem co się dzieje. Właśnie napisałam do koleżanki( w ciąży, termin ma na 25 czerwiec) bo już długo się nie odzywała a zobaczyłam, że jest na fb. Okazało się, że tydzień leżała w szpitalu. Miała bóle porodowe, szyjka otwarta :( Toć to jeszcze za wcześnie, żeby rodzić. Jakby tego było mało wypuścili ją od domu bez usg, bez jakiegokolwiek badania więc dziewczyna nawet nie wie co z tą szyjką. No masakra. Ja nie chce tu rodzić !!!!!!! :(:(

Witam się sobotnio ;-)
Natisku trzymaj się tam kochana... jeszcze troche, dasz radę dla malutkiej Leny :tak:
Dmuchawcu mam nadzieję że z dziewczynkami już lepiej...
madzia nie mów mi o laysach, mąż mi zabrania :-p mogłabym codziennie je jeść :-D
Robaczku mi też się chciało jeść w nocy i zjadłam jogurt ale nie pomogło :dry:

Idę zaraz na zakupy, potem do mamy a popołudniu spotkam się z koleżanką z którą już z pół roku się nie widziałam, strasznie się cieszę :-)

Ja wczoraj dopięłam swego i kupiłam tą kurtkę która ostatnio oglądałam :-) jestem bardzo zadowolona, mąż mówi że łądnie mi w niej brzuszek widać ;-)

U nas lekki mrozik ale mam dzisiaj dobry humor ;-) miłego dnia kobietki :-)

Witam głodomory:))) dołączam się do Waszego grona:D właśnie wcinam ogromną białą bułkę:D

Madzia zgrzeszysz jeszcze nie raz... nie dwa razy:))) też ostatnio pochłonęłam pakę chipsów:p i to na obiad:D
Powiem Ci, że wczorajsze spotkanie z Tobą to była jedyna pozytywna rzecz przez cały dzień! Musimy to powtórzyć:D

Robaczku Ty tez się nie przejmuj... Widocznie Maluszek potrzebował posiłku... :)

Korba golonka na kolację - też nieźle:D ja nie lubię... kiedyś próbowałam się przemóc, ale już sam wygląd i zapach mnie odstraszają:/

Paulunia to nie za ciekawie..:/ współczuję koleżance! może niech idzie gdzieś prywatnie do lekarza?

Dmuchawiec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Piękny dalej ma focha... wczoraj ani słowa nie zamieniliśmy, teraz poszedł pobiegać, mam nadzieje, że ja przemarznie i się zmęczy to mu przejdzie:p
U mnie noc nieprzespana. Sąsiedzi z góry (totalna patologia - ojciec i 2 synów, ciągłe awantury i kłótnie!) urządzili sobie imprezkę. Tatuś chyba gdzieś wybył bo to młodzieży przyszło ze 20 osób... po 24:00 chciałam już dzwonić na policje, ale jakoś żal mi tych chłopaków bo ten ojciec ciągle się po nich wydziera (alkoholik). A ponieważ zaczęli puszczać muzykę jakiej sama słuchałam w ich wieku i przypomniały mi się czasy moich domówek - odpuściłam:) Obudził mnie dopiero inny sąsiad o 3 rano jak zaczął walić po kaloryferach... ale oczywiście nic to nie dało:p

Dziewczyny też macie sklerozę? ja wczoraj jechałam do rodziców i 3 razy się wracałam... 1 bo zapomniałam karty do bankomatu, 2 bo nie wiedziałam czy zamknęłam drzwi, a 3 bo nie byłam pewna czy wyłączyłam gaz... a za każdym razem byłam już kawałek od domu:p:p:p

Miłego weekendu Kochane:**

reklama
Witam. :-)
Nabieram sił do roboty przy porannej kawce. Słonko świeci, więc od razu mi lepiej. :-)
Cosobotnie ważenie ukazało znów przyrost wagi... No cóż. Niby tylko 3kg przytyłam, ale nie powiem ile miałam na starcie przy moim 160cm wzrostu...:szok::szok::szok: No cóż. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Weszłam na fb na czerwcówki. Teraz to dopiero mam mętlik w głowie... Juz nie wiem która z was jest która. :confused:

Ostatnia edycja:
Do góry