Minnie1
Fanka BB :)
Mikoto pisala wczoraj, ze dzis tez ma pracowity dzien i duzo zalatwiania - moze spieszyla sie dzisiaj rano?
Mam nadzieje, ze zajrzy w wolnej chwili
Mam nadzieje, ze zajrzy w wolnej chwili
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
chociaż ostatnio szczerze mówiąc jednym różnica między tygodniem a weekendem jest taka, że K. śpi z Olivierkiem i nie muszę się w nocy zrywać.

do tej pory boli jak chodzę
a tylko jedną dawkę magnezu pominęłam przez przypadek.
Tez byłabym zaniepokojona.
. 

.

tylko ze raczej jutro bo mój teść namiętnie fotografuje etapy rozbiórki na działce
i aparat zabiera.

Katar mam taki, że łeb mi dosłownie odpada, a gardło dopiero dziś przestało boleć... Do tego wszystkiego doszedł jeszcze większy ból kręgosłupa i spojenia. Nie miałam siły dosłownie na nic. Modlę się żeby kaszlu nie dostać, bo w pon CC - chyba umarłabym kaszląc...

I nie martw się Kochana tą torbą tak bardzo: ja idę w poniedziałek na CC, a torbę spakuję w niedzielę - doszłam do wniosku, że wcześniej tego nie zrobię, bo Gabi może uznać to za znak, że może już sama wychodzić...
A tak na poważnie, to wszystko mam poszykowane, tylko muszę powkładać.
ale to wszystko przez to, że tak produkujecie
(ot, usprawiedliwiłam się)