anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

zaproponowalam, ze odwioze nas do domku, aby mogl wypic sobie piwko na grilu. W drodze powrotne autko zgaslo mi (2 razy
), a ten zamiast mnie uspokic (bo ja szybko w takich chwilach sie stresuje) to ten na mnie jeszcze z krzykiem, szybko , czemu Ci gasnie. WIec mu powiedzialm, ze jak ma zamiar sie na mnie wydzierac niech wysiada. Nie mam jakiejs wprawy w prowadzeniu bo po zrobieniu prawka niewiele jezdzilam, a tu nie dosc , ze wszystko po drugiej stronie to jeszcze byl to moj 2 raz tu :/Brzuch tez nie pomaga
Wiec jak nie wstanie dzis z przeprosinami na ustach niech sie nie zbliza do mnie. 

Ale tak to z facetami jest (a jeszcze po alko) – ile byś nie jeździła i jak jeździła, to oni są lepszymi kierowcami. Ja też mogę jeździć z każdym, ale jak jadę z Aro to mnie wkurza pouczeniami. I zawsze musi mi coś nie wyjść. 

. Choc wczoraj caly dzien brzuch bola i sie spinal, dzis tez pobolewa (oby to oznaczalo, ze cos nadchodzi)
A ja bede sie gniewac na niego CALEGO!!
a co do kapieli, to na mnie tez ciepla dziala przeciwbolowo, dlatego tak czekam na porod w wodzie :-), a sproboj moze naprzemiennie prysznica chlodnego i cieplego na brzuszka...

)
Ale teraz to już w ogóle
Mama czasem pyta, czy nie mam rozwolnienia, ze tylko do wc ganiam i "wziu wziu"...