reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

palin::-)
Ja chyba dziś truskawy zakupię. Mam nadzieję, że zjechały z ceny, bo 13zł to przegięcie...:wściekła/y: Ciężarne powinny mieć owoce i warzywa GRATIS!!! :-D

Kawę prawie wypiłam. Trza się za robotę jakąś wziąć. A dmuchawiec pewnie szykuje się na wizytę, że tej kawki ze mną nie pije... :-(

ILE?? 13 zł? :szok: Ja wczoraj za "łubiankę" (2,5 kg) płaciłam 14 zł. U nas się trochę cena podniosła i stoją po 6-7 zł/kg. Za 2 tygodnie mają być z naszych stron (bo na razie są spod Warszawy), to pewnie będą jeszcze tańsze.

reklama
No to się przyłączę na chwilkę z arbuzkiem :tak:.
Plamienia znów się pojawiły i chyba troszeczkę czopera . Musiał ten lekarz rozgrzebać cosik .... Chyba nie ma się co martwić tym ???? Jak myślicie ????
Dmuchawiec - kciukam za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Juz jestem po pierwszym cycusianiu.... Maja jest cudna. Ja jeszcze nog nie czuje....jestem na pooperacyjnej.....Ciesze sie ze juz po....okropnie sie balam....na szczescie Marek byl przy cc, bylo mi z nim razniej.
Kocham moja corenke!

Pozdrawiam Was i &&&&& za szybkie porody!

witam sie sobotnio
Nika kochana jaka niespodzianka az mi łzy staneły w oczach że masz juz swoja córunie przy sobie Gratuluje kochana fajnie że mąz był z Wami :tak:

anula
dziekuje kochana za zaproszenie na pewno skorzystamy ;-) Dawidowi tak sie spodobało w Krakowie że musiałam mu obiecać że pojedziemy tam wszyscy razem jak Daria podrośnie pozwiedzać bo zwykle to tylko jechaliśmy do mojej siostry która mieszka w Krakowie i do domku a Kraków piekny jest :tak: także jak sie kiedyś wybierzemy to sie zgadamy i spotkamy :tak::-)

natis super że z brzuszkiem lepiej a jak tam sesja udała sie kiedy będą zdjęcia ?

u nas na razie ładna pogoda ale na popołudnie zapowiadali burze więc zaraz mały śpioch wstanie i lecimy na spacerek

agusia
(chyba dobrze zapamietałam że to agusia jak nie to przepraszam ) my tez nie werandowaliśmy poszlismy od razu na spacerek i byliśmy jakieś 40 minut w porze letniej nie ma obowiązku werandowania jak w zimie jak jest cieplutko i bez wiatru to smiało możecie iśc juz na krótki spacerek :tak:

pozdrawiam i kciuki za dzisiejsze porody &&&&&&&&&

Jestem, jestem nadal w dwupaku , czyli oficjanie dzis PRZETERMINOWANA!!! Dzieki kochane za troske :-D ale nadrobic Was od rana to jest wyczyn, tymbardziej, ze u nas jest godzinka wczesniej i zanim wstane to juz tyle stron!

Brzuchol nadal twardy jak tylko stane w pionie, spina sie tez troszke, oby tylko nie przeszlo calkiem!!! Wybierzemy sie na dlugi spacer i moze sie ruszy a pogoda dzis sliczna ma byc :-D

Super, ze mamy nastepna czerwcowa dziewczynke !!!
Dmuchawcu - kciuki za wizyte
Palin - my obeszlismy wczorajszy dzien jak nalezy :-p

Lece pic malinki i doprowadzic sie do stanu uzwalnosci.
Milej soboty ,bo pewnie nas nie bedzie w domku dzis, jakby cos sie dzialo Sara bede pisac do CIebie :tak:

reklama
Do góry