Czesc dziewczyny
Gratuluje rozpakowanym... widze ze zostało was coraz mniej.
U nas narazie super.
Ola rośnie, je za trzech, albo troje jak kto woli
Isis ja bym dała już te kropelki.
Krzyś miał tydzien jak była polozna i powiedziała zeby dawac już cos na wzęcia.
Wtedy dawałam esputicon chyba. Ola też na sab simmplex
MatkaEwa proszę, tutaj jest wniosek: WNIOSEK PRACOWNIKA O UDZIELENIE URLOPU RODZICIELSKIEGO - WZÓR, zmiana przepisów działu ósmego Kodeksu pracy
Mam nadzieje, ze ci to wystarczy
Korba spokojnie z kupkami. Normuje sie metabolizm. Póki nie robi kupek ze sluzem i nie maja zielonej barwy to nie ma sie czym przejmowac.
Zosia prawie taka jak moja Ola. Z tym ze Ola na mm i kupki robi czasem własnie jak plastelinka.
Gratuluje rozpakowanym... widze ze zostało was coraz mniej.
U nas narazie super.
Ola rośnie, je za trzech, albo troje jak kto woli
Isis ja bym dała już te kropelki.
Krzyś miał tydzien jak była polozna i powiedziała zeby dawac już cos na wzęcia.
Wtedy dawałam esputicon chyba. Ola też na sab simmplex
MatkaEwa proszę, tutaj jest wniosek: WNIOSEK PRACOWNIKA O UDZIELENIE URLOPU RODZICIELSKIEGO - WZÓR, zmiana przepisów działu ósmego Kodeksu pracy
Mam nadzieje, ze ci to wystarczy
Korba spokojnie z kupkami. Normuje sie metabolizm. Póki nie robi kupek ze sluzem i nie maja zielonej barwy to nie ma sie czym przejmowac.
Zosia prawie taka jak moja Ola. Z tym ze Ola na mm i kupki robi czasem własnie jak plastelinka.
czyli wazy juz 3600 - bedzie Maly klocus z niego
Widze, ze te 1,5 m-ca bedzie ciezkie dla mnie
Tak, jak z Mateuszem.. musiałam wprowadzić MM, bo był głodny
Poza tym Tymek chętnie ssie lewą pierś a prawą mniej.. ale mam lekko pokaleczone sutki i może to go zniechęca? Jak miałam nawał, to też ciężko mu było zassać :-(
Dobrze, że przynajmniej nasza pediatra ściągnęła tą wielką plastikową klamrę, bo uwierała strasznie ... Jutro znowu położna przychodzi to zapytam czy spirytusem nie lepiej przemywać żeby się zasuszył szybciej i odpadł ...