sicilpol
Ma-Ma!
dziewczny witam 
strega- jesli chodzi z pl do it to polecam jednak dhl- szybcy i wiesz gdzie jest
pocztex jednak troche idzie (chociaz tez masz juz tracking) tylko bys musiala zadzwonic o cene, bo te ich cenniki internetowe to o kant... mozna roztrzasnac ;-)
anika- ostatnio sie nie wazylam bowiem sie boje ;-) jadlam sobie calkiem calkiem
ale w 18tygodniu mialam 2kg na plusie 
eve- fajnie zalatwilas z tym jezykiem, super
ja tez nie lubie gdy ktos do wlasnych dzieci mowi w obcym jezyku, ktorego nie zna 
kosmitka- no tak, w przyszlym tygodniu wchodze w polowke ciazy
cucciola- zycze Ci by malej szybciutko przeszlo, kurcze tego sie wlasnie obawiam, ze dziecko potem sie ma zle, a my nie potrafimy rozgryzc dlaczego
Dziewczyny, wczoraj rozmawialam z moja mama, przyszla babcia po tym, jak w zeszlym tygodniu jej ponarzekalam, ze tutaj drogi, ze nie za ladne ciuszki, ze nia mam... poszalala i w sumie zakupila mi 56ciuszkow juz...
Do tego moja siostra takze wziela sprawe w swoje rece i takze u niej mam cos okolo 30ubranek
Baaaardzo sie ciesze, bo ja w sumie od siebie zakupilam tylko jeden komplecik benetton i wyrylam pare fajnych rampersow na ebay
Mysle wie, ze jesli chodzi o ciuszki, to moge juz byc spokojna ;-)
strega- jesli chodzi z pl do it to polecam jednak dhl- szybcy i wiesz gdzie jest
pocztex jednak troche idzie (chociaz tez masz juz tracking) tylko bys musiala zadzwonic o cene, bo te ich cenniki internetowe to o kant... mozna roztrzasnac ;-)anika- ostatnio sie nie wazylam bowiem sie boje ;-) jadlam sobie calkiem calkiem
ale w 18tygodniu mialam 2kg na plusie 
eve- fajnie zalatwilas z tym jezykiem, super
ja tez nie lubie gdy ktos do wlasnych dzieci mowi w obcym jezyku, ktorego nie zna 
kosmitka- no tak, w przyszlym tygodniu wchodze w polowke ciazy

cucciola- zycze Ci by malej szybciutko przeszlo, kurcze tego sie wlasnie obawiam, ze dziecko potem sie ma zle, a my nie potrafimy rozgryzc dlaczego

Dziewczyny, wczoraj rozmawialam z moja mama, przyszla babcia po tym, jak w zeszlym tygodniu jej ponarzekalam, ze tutaj drogi, ze nie za ladne ciuszki, ze nia mam... poszalala i w sumie zakupila mi 56ciuszkow juz...
Do tego moja siostra takze wziela sprawe w swoje rece i takze u niej mam cos okolo 30ubranek

Baaaardzo sie ciesze, bo ja w sumie od siebie zakupilam tylko jeden komplecik benetton i wyrylam pare fajnych rampersow na ebay

Mysle wie, ze jesli chodzi o ciuszki, to moge juz byc spokojna ;-)