Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o to zaraz moze sie okazac,ze mamy sporo wspolnych znajomych....ja mialam pol roku na studiach z Tarnobrzega..plus moja wielka neispelniona milosc z TBG :-))) wiem jak maly jest Krakow,ze wszyscy sie znaja...to tymbardziej Tarnobrzeg...tma na studiach znali sie wszyscyZaraz zaraz, Anja35 tys kobieto z tarnobrzega? I po cyferce domyslam sie ze wiek 35 lat? Ja tez z tarnobrzega i ten sam wiek, moze my jakies znajome?
, widac, ze nauka nie idzie w las, skoro juz umie wyklocic sie po italiansku:-). A z ta gimnastyka, moze zapytaj nauczycielki, moze ona pomoze ci poznac problem. oj widze,ze zaraz sie okaze,ze mamy naprawde wspolnych znajomych strega:-)co byloby nietrudne poniewaz tarnobrzeg nie jest zbyt wielki i ludzie sie znaja,a polowa mlodziezy na studia do krakowa wyjechalo.