Ivi1
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Wyjatkowo dzis zmeczona bylam, mloda tez bo wczesniej wstala i tak mi utrula caly dzien ze az wybuchlam.
Ja wiem ze nie powinnam byla krzyknac, teraz mnie sumienie zzera, laze z nia i ja przepraszam, ale nie powstrzymalam sie wczesniej..
W weekend juz tak od trzech tygodni robimy ze odciagam mleko i na dwie-trzy godzinki wychodze, sama, bo nikogo tu nie mam, ale wychodze, niestety dzis nie dotrzymalam do weekendu..
Udalo mi sie ja uspic o 16 i o 17 poszlam zdrzemnac sie i ja, i teraz juz lepiej na szczescie.. 
Ja wiem ze nie powinnam byla krzyknac, teraz mnie sumienie zzera, laze z nia i ja przepraszam, ale nie powstrzymalam sie wczesniej..
W weekend juz tak od trzech tygodni robimy ze odciagam mleko i na dwie-trzy godzinki wychodze, sama, bo nikogo tu nie mam, ale wychodze, niestety dzis nie dotrzymalam do weekendu..
Udalo mi sie ja uspic o 16 i o 17 poszlam zdrzemnac sie i ja, i teraz juz lepiej na szczescie.. 
czasem takie mnie nerwy ponosza mowie Ci ale nic trzeba isc do przodu to biedne dzieciatko niczemu nie jest winne i biedaczyna tylko placzem moze sie poskarzyc ze cos je boli!!czasem jak sobie mysle o caso Franzoni to ja rozumiem(chociaz to co ona zrobila to jest okropne i tak sie nie robi)!!!!!Glowa do gory z kazdym miesiacem bedzie coraz lepiej!!!!

.juz sie nie moge doczekac naszego wloskiego ciepelka.wczoraj u mnie w perugi bylo prawie 10 stopni ciepla,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
.poczytam co u Was po powrocie na spokojnie.