• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

hm podbno znowu byla scossa..ja bylam na kawie..stalam i nic nie poczulam ale Ci co zostali w biurze..poczuli

15:58
[h=1]Nuova scossa di terremoto avvertita a Milano[/h]

Ostatnia edycja:
reklama
cucciola mowisz o tych ruchach plyt co teraz sa czy ogolenie...? ja wlasnie slyszalam,ze prealpi gdzie jestem ja to nei teren sejsmiczny i masz...wszystko mozliwe

[h=1]Scosse di terremoto avvertite in tutto il Nord[/h]Un forte sisma è stato avvertito in tutto il Nord Italia pochi minuti alle 15.54 Molto forte e prolungata la scossa avvertita in Emili e in Liguria, dove sembra essere l'epicentro. La scossa è stata prolungata, circa 10 secondi, e di forte intensità. Il sisma è stato avvertito distintamente a Milano, Torino, Bologna, Firenze e Verona

Ostatnia edycja:
Mialyscie kiedykolwiek chwile zalamania z waszymi dziecmi? Takie momenty kiedy brak snu, zmeczenie, brak czasu na cokolwiek i ryk dziecka powodowaly ze mialyscie dosc wszystkiego? Ja wlasnie dzis mam taki dzien i to nie pierwszy... Juz zdazylam sie wydrzec na to biedne dziecko, zostawic je zeby plakalo i wyszlam plakac i ja do drugiego pokoju.. Ja chyba w koncu sie zalamie na amen.. Nie mam juz mocy, jak dla mnie to chyba za wiele byc matka.. :no:

Ivi..uszy do gory..nie poddawaj sie ...jedyna rada....jesli dasz rade...odciagnij mleko...zostaw meza i wyjdz z kolezanka na pizze albo cokolwiek..wyskocz do CH na zakupy czy do kina...musisz na chwile odlaczyc wtyczke jesli to mozliwe.

czesc Dziewczyny, ja jestem, a jakoby mnie nie bylo, spie na stojaco, masakra, a jeszcze akurat pisze publikacje, nudniejszego zajecia to chyba nie ma na swiecie ;-)

strega o przydaloby mi sie to trzesienie ziemi, moze bym sie w koncu obudzila ;-)

sicilpol gdzie jestes? tez spisz?

ivi ja mialam czasem, moze nie dni, ale takie chwile, ze mialam wszystkiego dosyc, ale to normalne, tak jak mowisz brak snu, zmeczenie, placz dziecka, pewnie jeszcze jakies glupie hormony, a mnie jeszcze szef cisnal, ze trzeba cos zrobic na wczoraj ;-) i wystarczylo, zeby mi nerwy puszczaly,
ale sprobuj nie krzyczec na mala, bo ona nic nie rozumie ;-) sprobuj policzyc do 10, powiedz jej, ze idziesz do drugiego pokoju sobie poplakac i sie wyplacz, mi pomagalo :-)
a strega dobrze mowi, jak masz mozliwosc zostawienia malej z kims i wyrwania sie na chwile na pewno Ci dobrze zrobi
i nie martw sie, bedzie lepiej :-)

Ostatnia edycja:
ivi dziewczyny maja racje jak masz z kim zostawic mala to wyjdz z domu idz do Centrum Comerciale najpierw do kina a potem do sklepow zjedz duzego loda i odrazu ci sie chumor poprawi;-):-D tylko nie licz kalorii, pewnie ze takie dni sie zdarzaja tylko nie krzycz na malutka bo to nic nie pomoze;-)

luczka najpierw nalesniki, teraz lody, ale smaka nam robisz :-)
a ja jeszcze w pracy :-( ale za chwile uciekam, dzis robie lasagne, chodzi za mna od kilku dni i juz nie moge sie doczekac, anika pewnie juz szykuje pizze :-) w koncu piatek ;-)

Zycze wszystkim milego weekendu!

reklama
luczka najpierw nalesniki, teraz lody, ale smaka nam robisz :-)
a ja jeszcze w pracy :-( ale za chwile uciekam, dzis robie lasagne, chodzi za mna od kilku dni i juz nie moge sie doczekac, anika pewnie juz szykuje pizze :-) w koncu piatek ;-)

Zycze wszystkim milego weekendu!

nalesnikow nie bedzie bo maki brak tzn mam zamalo:-D ja lasagne tez bym zjadla ty pewnie robisz bez miesa?
tez mialam sie zapytac czy Anika pizze produkuje:-D a ty biedulko w pracy? dzisial byl strajk nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry