sicilpol nie martw sie, na pewno wszystko jest dobrze!!! moje dziecie mialo mierzone jakies 4 czy 5 parametrow, z pierwszego (nie wiem niestety co to bylo) wyszedl 2 tyg. mlodszy i ta doktorka wielkie oczy zrobila, zaczela mnie wypytywac, czy wczesniej bylo wszystko ok, gadac, ze za maly (ale bylam 10 dni wczesniej u innego gina, tego luczkowego Maggi, ktory mowil, ze wszystko ok, wiec sie nie zestresowalam!)
ona popanikowala troche a potem zmierzyla kolejne parametry i z tamtych z kolei wyszedl zgodny z OM, a z innych nawet kilka dni starszy niz z OM, i powiedziala, ze wszystko dobrze!
dzieciaki na tym etapie juz nie sa jednakowe jak wczesniej, dopoki wszystkie parametry w normie to na pewno jest ok! ale oczywiscie zdrowo sie odzywiaj, ja z tego co wiem, to nie tak latwo zaglodzil dziecko ;-) w ciazy w pierwszej kolejnosci zaspokajane sa potrzeby dziecka, a potem matki, dlatego zwykle to matkom czegos brakuje, i wlasnie im sie np. sypia zeby, a dzieciaki maja sie dobrze!
anika biedny Ale, z tym bolem to niby dentysci twierdza, ze mleczaki sa slabo unerwione i nie bola, moze nie bardzo, ale dziecko jak sie boi, a zwykle sie boi, to taki bol odczuwa kilka razy bardziej, wiec pewnie go jednak boli
u tego naszego dentysty wlasnie stosuja metode zagadywania dzieci, tymi telewizorami itp. i wtedy dziecko jak mniej skupia sie na zebach, to rzeczywiscie mniej je boli
a u nas w miere dobrze, maz lepiej, w nocy i rano nie mial goraczki, ale jeszcze wszystko sie moze zdarzyc,
ja na razie sie trzymam dzielnie, luczka a Ty jak?
zdrowka dla wszystkich!