Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anika twoj Ale w dobrej sytuacji, fakt, ze biedny sie nacierpial, ala za to topolino bedzie albo bylo ;-)(bo juz popoludnie) bardzo bogata mysza, za 4 zabki (dobrze pamietam??) musi sie niezle wykosztowac. Ja pamietam jak Patrykowi wypadl, to jeszcze dobrze oczu nie otworzyl a juz reka pod poduszka szukal:-),ale w PL tez jest cos takiego, bo moj brat od razu "wyszkolil" chrzesniaka jak tylko mu powiedzial o zabkuAle dostal nawet umyte i sotto vuoto swoje zeby,bo przeciez we wloszech tradycja panuje ze za pierwsze stracone zabki fatina lub topolino w nocy przynosi pieniazki,zostawia sie zabki pod poduszka ,rano w zamian zabkow zastaje sie pieniadze....smialam sie wczoraj z moim m.bo pytalalm sie ile to topolino tych pieniazkow przynosi,bo w polsce szczury biedne i pieniedzy nie rozdaja,wiec ja nie na czasie..
p.s.pinky moze ci sie uda z tym prawkiem,poniewaz nie trzeba wyjezdzis iles tam obowiazkowych godzin,jak umiesz jezdzic to po paru lekcjach mozesz juz podchodzic do egzaminu,majac foglio rosa mozesz uczyc sie na wlasna reke ,ja zdawalam jazde po niecalym miesiacu od teori
.
ale za to posprzatalam nawet mi pomagal a jak wylaczylam odkurzacz to plakal bo on chcial jeszcze
a my takie tu zamkniete na cztery spusty
naszczescie mialam prywatnego gina ktory sie skapnal o co chodzi!!babka pomylila daty !!!obylo sie bez aminopunkcji;-)jedz duzo mieska a dzidzius urosnie!!jedz bistecche di maiale ja pod koniec ciazy tez musialam jesc miesko bo malutka malo wazyla

strega oj nie zazdroszczemalo mam to pisze, ale tak widze, ze duzo jest wypadkow, ze zawsze wydzie cos typu "urgenza" czy "imprevisto"
Wiem, ze potem sie nie pamieta, ze malenstwo wynagradza wszystko, ale jednak widac, jak kobiety sa jednak silne
ja dzis zaczelam dzien bialkowo, jajecznica, na drugie chlebek chrupki z serkiem homo i tunczykiem
A na obiad planuje nuggetsy- doszlam juz do przepisu odpowiadajacego Mcdonaldowi, a pewnie i lepszemu, bo domowej roboty.
Do tego jakies warzywko a na wieczor zupka zasolowa, albo po bretonsku
Atakuje na calego ;-)
cala ciaze jadlam miesko z fasolo lub soczewica na zakaske i przegryzalam jajkami 
a mala i tak 3290, to znowu nie taka wielka
Uwielbialam zwyklego filecika na patelni grillowej polanego oliwa z oliwek i glassa balsamiczna ponti, do dzis to pochlaniam
a do tego salata mieszana z marcheweczka julienne lub kukurydza i oczywiscie oliwa
mmmm.. pyyycha :-)