luczka trzymajmy sie razem i nie dajmy sie tej rzymskiej grypie, moj maz trup, wszystko go boli :-( ja tak nie chce, a najgorsza ta goraczka, bo w sumie w ciazy to nawet nie wiem co z nia sie robi, zimny prysznic? brrr ;-)
biedny Lorenzo, ze go tak trzyma :-( duzo zdrowka! moje chlopaki na szczescie ze scuola wrocili nadal zdrowi i juz nie ma sladu po kaszlu, lekki katarek...
sicilpol to nas zawsze lubi potrzymac w napieciu ;-) pewnie znow robi zakupy... a my tu czekamy na dobre wiesci :-)
anika i jak, przezyl Ale?
zdrowka dla wszystkich chorych i zdrowych!!!
biedny Lorenzo, ze go tak trzyma :-( duzo zdrowka! moje chlopaki na szczescie ze scuola wrocili nadal zdrowi i juz nie ma sladu po kaszlu, lekki katarek...
sicilpol to nas zawsze lubi potrzymac w napieciu ;-) pewnie znow robi zakupy... a my tu czekamy na dobre wiesci :-)
anika i jak, przezyl Ale?
zdrowka dla wszystkich chorych i zdrowych!!!
a na goraczke w ciazy to tachipirna to tak jak panadol tylko mniejsza dawke 500 mg ja bralam jak w ciazy mialam goraczke oczywiscie mam nadzieje ze ci sie nie przyda.
,juz mam dosc tej zimy.nie dosc ze w polsce jak bylam to sypalo i bylo okrutnie zimno to tutaj mam powtorke z rozrywki.ja chce juz wiosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i problem z glowy!!!To u Ciebie juz 8 miesiac ??!!juz wkrotce zawita malenstwo w domku
co do plci zdradzisz nam czy to chlopczyk czy dziewczynka??!!

Nieraz mialam ochote rzucic wszystko, klocilam sie ze swoim, bo dziecie dla mnie najwazniejsze. Ale minelo. Tyle ze uwierz mi to dopiero pierwsza zima od trzech lat tu we wloszech kiedy Maciek nie choruje, chyba mu klimat tutejszy sluzy mimo wszystko.
Tak wiec spokojnie, jedz sobie dobroci, glaskaj brzuszek i sie NIE DENERWUJ. Pogadaj ze swoim synkiem, napewno to lepiej zrobi i tobie i jemu jak uslyszy lagodny i spokojny glos mamy.