truskawka76
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny jestem tu nowa polecila mi ta strone Zyta pisalam wczesnie w innym watku Tez mieszkam we Wloszech i jestem w 35 tyg ciazy
)))))))))))))))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WitamCzesc dziewczyny jestem tu nowa polecila mi ta strone Zyta pisalam wczesnie w innym watku Tez mieszkam we Wloszech i jestem w 35 tyg ciazy)))))))))))))))
:-),mam nadzieje ze zagoscisz razem z nami na tym watku
:-).Gratuluje,juz niedlugo zostaniesz mamusia

,piekne uczucie
.A jak znacie plec,czy nie chcieliscie wiedziec az do porodu???napisz z jakiego regionu jestes.Ech dziewczyny dzisiaj malo fajny dzien
wiec stracilam poczucie czasu na internecie,koniec juz zmykam;-)
.
Ivi to mój brzuch z 9 tygodnia ciąży!dla porównania:-)
Dziekowac 
.niestety basenik zaliczony był ostatni raz bo w piątek przeprowadzka.
Dzisiaj jest ladna pogoda swieci slonce i ciesze sie ze juz nie pada
Ja walizkę do szpitala miałam spakowaną dużo wcześniej, czekała sobie spokojnie na swój czas, lepiej mieć ją pod ręką w razie czego...Co do lekarzy to zależy, ja miałam świetnego gina co się mną opiekował nie mogę powiedzieć wszystko mi powiedział co i jak, na badania mnie kierował co miesiąc także zależy od lekarza jakie ma podejście do pacjentki...życzę Ci szybkiego odliczania to zleci szybciutko zanim się obejrzysz i będziesz trzymać kruszynkę na rękach
A jakie imię wybraliście dla synka?
:-)!Truskawka76 chyba sie zgodza ze mna dziewczyny,ze tu w szpitalu nie jest tak zle,a nawet bym powiedziala,jak bylo w moim przypadku,ze naprawde pielegniarki mi pomagaly,pytaly sie czy wszystko w porzadku itp.,one wiedza ze nie jest nam latwo w obcym,jakby nie bylo kraju
,no ale to sa moje mile wspomnienia,i mam nadzieje ze tez beda i twoje takie
,wiec glowa do gory

.Aniafalko jak pakowanie?ogolnie to ci wspolczuje,wiem na wlasnej skorze jak to jest,niby malo wszystkiego,ale jak przychodzi co do czego to kartonow brak;-)
:-).U nas dzisiaj okropnie zimny wiatr,wiec mialysmy zabawe w domu,cora robila pociag z krzesel,a maskotki byly pasarzerami

:-):-):-).Pozdrawiam i zycze milej nocki;-)
.