• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Cześć dziewczyny!!!;-) Żyje żyje:-D ostanio miałam mało czasu i brak weny do pisania:sorry:. U mnie wszystko w porządku trochę marznę w Polsce na tym mrozie ale daje radę :-D. Kilka dni temu miałam przygodę z moimi włosami z ciemnych zachciało mi się jasnych i tak kombinowałam z siostra zamiast iść do fryzjera ze wyszedł mi rudy odrost a reszta czarna hehe a mam włosy za łopatki, wyglądałam komicznie. Na szczęście udało mi się na następny dzień umówić do fryzjera i kobieta opanowała cala sytuacje i teraz mam fajna czerwień na głowie.

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku i życzę miłego wieczoru:)!!!!

reklama
Witajcie!

Lila to Ci się zachciało zmiany koloru włosów na własną rękę z ciemnych na blond :-) ale ważne, że w końcu uzyskałaś kolor Cię zadowalający...pozałatwiałaś resztę ważnych spraw? No tak, byle do wiosny....tu w IT też pogoda nie za ciekawa tyle że bez mrozu ale ostatnio wiatr zimny wieje a słoneczko świeci....my na razie bez spacerków z małym bo przez ten wiatr nie można przecież wyjść nigdzie, pozostaje zabawa w domku....
Aneto jak Twoja córcia? Miejmy nadzieję, że obejdzie się bez wizyty u lekarza bo wiesz ta pogoda tak źle sprzyja że teraz dzieci często jakieś infekcje łapią...
Zajrzę później, tymczasem pozdrawiam...:happy2:

Evelik te dwa pierwsze to bez problemu wyszly.Nawet sama nie wiem kiedy.Bez gryzaczkow i zelow, nie bylo placzu i marudzenia po prostu idealnie.No a te gorne to nadrabiaja podwojnie.Jak pisalam nie moge jej posmarowac dziasel bo zaciska usta, a nie chce na sile.Na razie daje jej schlodzone jablko w kawalkach, a ze lubi to podwojny pozytek.Jezdzi tym jablkiem po dziaslach jak szalona.
U nas nadal wieje chociaz ranem bylo az 1 cm sniegu:tak: przez dwie godziny.Slonce gdzies poszlo i go nie ma .Pewnie w cieplejsze strony.Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze milego popoludnia.

Ostatnia edycja:
witam sie niedzielnie;-),u nas dzisiaj chlodno:blink:,bylam w kosciele,ale zmarzlam:-(:szok:,hm jak narazie musimy przeczekac te pogode,wiedzac ze latem bedzie goraca:-):-):-).A co do kolorow wlosow,to ja po kolorze czerwonym,teraz mialam ochote na zmiane i mam czarne:tak:(dodam ze naturalnie jestem ciemna blondynka),ale sama sobie pomalowalam i jestem bardzo zadowolona:tak::-D:-D.Pozdrawiam,zycze milej niedzieli:tak::-):-):-):-).

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:,dziewczyny gdzie jestescie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Witam sie deszczowo!!!!ach ta pogoda:-(:-(,corke mam chora,w dzien jest ok.,ale za to w nocy:no:,nie moze spac:no:,a dzisiaj pierwszy marzec,wiec juz by mogla byc prawdziwa wiosna;-):tak::tak::-):-):-),no ale coz w styczniu i lutym mielismy cos w rodzaju wiosny:-),wiec teraz pozostaje nam czekac na ladna pogode:tak::-).Pozdrawiam:happy:.

A ja znowu nie mialam czasu zajrzec myslama ze duzo naskrobalyscie;-) a tu taka pustka:szok:. Ostatno malo pisze na forum bo sporo spraw mam na glowie myslalam ze w tym tygodniu bedzie juz luz a tu niestety kolejny problem sie przyplatal przyjechalam do mroznej Polski i odrazu zaczal mi dokuczac pecherz:wściekła/y: wczoraj bylam w urzedze pracy zalatwic ubezpieczenie dzisiaj znowu musze jechac i dopiero jutro wybiore sie do lekarza, pewnie znowu bedzie kolejny antybiotyk:confused2:

Witajcie ,jestem jestem, tylko ciezko pisac jedna reka a druga robic ciasto.U mnie pada od rana i zeby nie zwariowac wzielam sie za pieczenie ciast.Corcia urzeduje z tata a ja mam dzien wolny.Prawdziwe swieto, nawet sniadanie dostalam do lozka.Upieklam juz jezyki(tylko 4 sztuki) rolady z bita smietana sie chlodza a w piekarniku serniczek.Przychodzcie ,zrobilam troche za duzo, wiec sie podziele.A i kawke zrobie.:tak:

reklama
Agnieszko a co ciebie tak wzielo na robienie ciast? Jakas imprezka sie szykuje? A moze masz lakomczuchy w domu:-D. Ja nie potrafie za bardzo piec nigdy mi nie wychodzilo i szybkos konczyly sie moje proby chocaz ostatnio jak sie bardzo postaralam to zrobilam ladny torcik na urodziny mojego M.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry