• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

czesc dziewczyny :-) ale u nas cieplo sie zrobilo i nawet sloneczko swieci, wiosna :-) tylko, zeby nie bylo zbyt pieknie, obudzily sie te przeklete komary, wrrrrrr, i oczywiscie ja padlam ofiara, dzisiejszej nocy 3 bable :-( chyba jestem najslodsza w tej naszej rodzinie :-p ale mam jakas super wrazliwa skore w ciazy, bo normalnie te bable sa gigantycznych rozmiarow, a najwiekszy ten na brzuchu i swedza niemilosiernie, masakra :angry:

milego dnia!!!

ja zauwazylam poprzedniego lata, moze byly, a ja slepiec, a moze to nowosc, te komary tigry, z czarnym odwlokiem, one sa paskudne a ich ukaszenia brrrr
nie zazdroszcze, ja szaleje jak widze jednego komara :confused2:
Jestem nadal u tesciowej, troche mi zal, bo ona zaprogramowala wszystkie obiady do soboty wlacznie, wiec co mi tam, jest calkiem calkiem :tak: Druga sprawa, ze tym razem moge wychodzic, wiec dzis sobie urzadzilam 2godzinny spacerek i czulam sie baaaardzo dobrze po nim :tak: Jak jestesmy tu z mezem to nawet czasu nie ma. Z kolei byc moze w piatek sie zobacze z kolegotka ;-)
Przewazyl zas fakt, ze tesciowa ma centralne ogrzewanie ;-)

Dziewczyny, a propos buntow ihihi, widac u potomstwa, ze czuja sie znacznie lepiej, teraz musza odreagowac te brzydkie chorubska :tak:;-)

Ja tez juz chce wiosne ehhh

reklama
Ivi ale czego ty sie boisz? jak cos malej bedzie to odstawisz i sprobujesz za jakis czas nie ma sie czego bac:-D
kosmitka moze faktycznie to jakas epidemia ten bunt:-D:-D:-D
sicilpol wiecej za niz przeciw zebys zostala u tesciowej do soboty korzystaj jak sie kobieta stara ja z moja nie wytrzymalabym nawet 2 dni:-D i chociaz mieszka nad nami ale zawsze to w innym mieszkaniu:-D

Dzis po raz pierwszy od pierwszego opadu sniegu - olalam wszystko i wyciagnelam mala na spacerek- 2 godzinki spacerku przespala- czy dzieciom takie spacerki przespane cokolwiek daja?? :confused:
moj tez zawsze spal na spacerach a ja jak ta nawiedzona krazylam z wozkiem heheh.....czasem wychdozilam na spacer wlansie zbey usnal i szybciochem wracalam do domu cos zrobic a on spal sonie w wozku dlaej ale juz na balkonie albo w pokoju. zobaczysz jak na wiosne zaczna ja ciekawic listki na drzewach to bedzie sie rozgladac i juz nie ebdzietak chetnie spala...a poza tym malenstwo jeszcze z niej.
Kazdemu na powietrzu lepiej sie oddycha wiec i spi .-)

Czesc dziewczyny!
a co tu taka cisza? meldowac mi sie:-D
Ja zabieram sie za prasowanie i zeby tak mi sie chcialo jak mi sie nie chce:-D no nic trzeba sie zmusic.

...Strega jak tam mati przebral sie z checia czy nie?
eeeee e gdzie tam ..nie bylo mocnych na niego ...Dziewczyny w zlobku maja caly dzien na przekonanie go do stroju pszczoly. Czesc dzieci tych wiekszych bylo poprzebieranych i nawet pomalowanych czesc mlodsz tylko przebrane ale zdarzyl sie jakis element tez po cywilu jak moja "pszczolka" :-)))))))))))))

Heh zobaczymy

Witajcie
Jestem nadal u tesciowej, troche mi zal, bo ona zaprogramowala wszystkie obiady do soboty wlacznie, wiec co mi tam, jest calkiem calkiem :tak: Druga sprawa, ze tym razem moge wychodzic, wiec dzis sobie urzadzilam 2godzinny spacerek i czulam sie baaaardzo dobrze po nim :tak: Jak jestesmy tu z mezem to nawet czasu nie ma. Z kolei byc moze w piatek sie zobacze z kolegotka ;-)
Przewazyl zas fakt, ze tesciowa ma centralne ogrzewanie ;-)
Sicilpol spaceruj ile sie tylko da i kiedy sie da, nie ma lepszej sprawy szczegolnie w ciazy, dobrze robi tobie i malenstwu...a tesciowka, no, no rozpieszcza cie widze.
Dziewczyny ten bunt dwulatka to sie bedzie dlugo ciagnal;-)...pociesze Was...nie znika szybko:no:, bunt, potem przychodzi w okres, ze wszystko jest NIE, badz NO, w zaleznosci jak dziedzieciu wygodniej jezykowo, potem bunt 3 latka, potem zaczyna juz pokazywac ròzki itp.
Dzisiaj w mattinocinque rozmawiali z tata Lucia wlasnie o dzieciach jako o malych dyktatorach i tyranach. Przeprowadzali wywiady z rodzicami, powiem wam, ze lekko bylam w szoku, bo niektorzy rodzice naprawde pozwalaja na wszystko swoim pociechom:szok:.

reklama
czesc dziewczyny, ja dzis mialam troche z zaskoczenia prezentacje ze swoich wynikow i wczoraj do nocy przygotowywalam slajdy, a przed 5ta Antos przybiegl, ze sie zsikal (ech, juz dawno mu sie nie zdarzalo, a tu wczoraj i dzis wpadka) i juz nie bylo sensu sie klasc, glowa mnie boli nie wiem czy z niewyspania czy ze stresu, ale najwazniejsze ze juz po :-)

ivi dzieciaki uwielbiaja spac na spacerkach, ja poniewaz pracowalam w domu to walczylam, zeby wychodzic w godzinach ich zycia a nie spania, ale ciezko... jednak na swiezym powietrzu dzieciom najlepiej sie spi:-)

anja no z tymi buntami to cos w tym jest, ze sie plynnie przechodzi z jednego w drugi ;-) nasz Miko od urodzenia zbuntowany ;-) chociaz ostatnio wydaje mi sie, ze tak jakby lepiej, troche odpuszcza :-) chociaz oczywiscie zdarzaja sie jeszcze trudniejsze dni, jak wczoraj czy dzis... a Antos to mial takie typowe okresy buntu, ze lubil mowic NIE, ale generalnie ugodowy chlopak :-)

luczka ech, ja mam nadzieje, ze to tylko epidemia buntu, a nie znow jakas choroba, bo dzis Miko prawie nie zjadl sniadania i maksa marudny...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry