sicilpol
Ma-Ma!
czesc dziewczyny :-) ale u nas cieplo sie zrobilo i nawet sloneczko swieci, wiosna :-) tylko, zeby nie bylo zbyt pieknie, obudzily sie te przeklete komary, wrrrrrr, i oczywiscie ja padlam ofiara, dzisiejszej nocy 3 bable :-( chyba jestem najslodsza w tej naszej rodzinieale mam jakas super wrazliwa skore w ciazy, bo normalnie te bable sa gigantycznych rozmiarow, a najwiekszy ten na brzuchu i swedza niemilosiernie, masakra
milego dnia!!!
ja zauwazylam poprzedniego lata, moze byly, a ja slepiec, a moze to nowosc, te komary tigry, z czarnym odwlokiem, one sa paskudne a ich ukaszenia brrrr
nie zazdroszcze, ja szaleje jak widze jednego komara

Jestem nadal u tesciowej, troche mi zal, bo ona zaprogramowala wszystkie obiady do soboty wlacznie, wiec co mi tam, jest calkiem calkiem
Druga sprawa, ze tym razem moge wychodzic, wiec dzis sobie urzadzilam 2godzinny spacerek i czulam sie baaaardzo dobrze po nim
Jak jestesmy tu z mezem to nawet czasu nie ma. Z kolei byc moze w piatek sie zobacze z kolegotka ;-)Przewazyl zas fakt, ze tesciowa ma centralne ogrzewanie ;-)
Dziewczyny, a propos buntow ihihi, widac u potomstwa, ze czuja sie znacznie lepiej, teraz musza odreagowac te brzydkie chorubska
;-)Ja tez juz chce wiosne ehhh
ale mam jakas super wrazliwa skore w ciazy, bo normalnie te bable sa gigantycznych rozmiarow, a najwiekszy ten na brzuchu i swedza niemilosiernie, masakra 
, bunt, potem przychodzi w okres, ze wszystko jest NIE, badz NO, w zaleznosci jak dziedzieciu wygodniej jezykowo, potem bunt 3 latka, potem zaczyna juz pokazywac ròzki itp.
.