Czesc Mamusie, czy moge dolaczyc do Waszego watku, zaprosila mnie cucciola79, jestem mama 9-miesiecznego Flavcia, pozdrawiamy z dalekiego poludnia
:-):-)
:-):-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-):-)

, co mu tam beda przeszkadzac! on sobie slodko odpoczywa a ktos mu bedzie czas zajmowal!! Ja pamietam jak moj ginekolog sie smial zawsze mowiac, ze maly ksiaze siedzi mi w brzuchu, bo wiecznie w pozycji siedzacej byl Patrysinski:-), siedzial, ale kopal po brzuchu rowno
. Jakby nie bylo chlopaki maja zamilowanie do kopania....pilki chocby
.
nie dziw ,ze rozleniniony!!!
juz sie wybudzily te wstretne komarzyska???mamma mia wspoczujeczesc dziewczyny :-) ale u nas cieplo sie zrobilo i nawet sloneczko swieci, wiosna :-) tylko, zeby nie bylo zbyt pieknie, obudzily sie te przeklete komary, wrrrrrr, i oczywiscie ja padlam ofiara, dzisiejszej nocy 3 bable :-( chyba jestem najslodsza w tej naszej rodzinieale mam jakas super wrazliwa skore w ciazy, bo normalnie te bable sa gigantycznych rozmiarow, a najwiekszy ten na brzuchu i swedza niemilosiernie, masakra
milego dnia!!!

.