• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
Kochane jestemmmmmm

Juz po wizycie :)
Nie bylo latwo, dziecie pieknie sie panu wypielo dupskiem ;-)
Musialam przejsc sie do baru i wciagnac ciastko, poczekac ale i tak na niewiele sie to zdalo.
Lezalam tam z 30min zanim leniwie zaczal sie przesuwac :sorry2:
Ogolnei wszystko ok, w normie, ale, ze maly jest, to za 2tyg mamy sie znow zjawic, by mogl potwierdzic swoja diagnoze :tak:

Ufam, ze sie potwierdzi :)

Inteligentne dzieciatko Sicilpol:tak:, co mu tam beda przeszkadzac! on sobie slodko odpoczywa a ktos mu bedzie czas zajmowal!! Ja pamietam jak moj ginekolog sie smial zawsze mowiac, ze maly ksiaze siedzi mi w brzuchu, bo wiecznie w pozycji siedzacej byl Patrysinski:-), siedzial, ale kopal po brzuchu rowno:szok:. Jakby nie bylo chlopaki maja zamilowanie do kopania....pilki chocby:szok:.
Najwazniejsze, ze wszystko dobrze, teraz odpoczywaj u tesciowki;-)

witaj principessa wsrod nas,mam nadzieje ze bedzie ci milo spedzac czas w Naszym towarzystwie.
sil fajnie ze wszystko ok po badaniach i powiem ze masz upartego dzieciaczka pod serduchem:-).

Hej hej cisza tu dzisiaj z rana:confused:
princifajnie ze jestes dziewczyny sa tu bardzo fajne;-)
siciltaki tam blogi ma spokoj w brzuszku maluszek a wy mu przeszkadzacie:happy2:nie dziw ,ze rozleniniony!!!
Pogoda wciaz do d.....a ja chcialam na spacer z mala wyjsc:cool2:

czesc dziewczyny :-) ale u nas cieplo sie zrobilo i nawet sloneczko swieci, wiosna :-) tylko, zeby nie bylo zbyt pieknie, obudzily sie te przeklete komary, wrrrrrr, i oczywiscie ja padlam ofiara, dzisiejszej nocy 3 bable :-( chyba jestem najslodsza w tej naszej rodzinie :-p ale mam jakas super wrazliwa skore w ciazy, bo normalnie te bable sa gigantycznych rozmiarow, a najwiekszy ten na brzuchu i swedza niemilosiernie, masakra :angry:

milego dnia!!!
juz sie wybudzily te wstretne komarzyska???mamma mia wspoczuje:cool:

reklama
Dzien doberek
moj sceriffo tez odstawiony na bal do przedszkola...o 11.30 bedzie juz po imprezce:-), skrocone zajecia z tej racji.
Kosmitko jak to komary????!!!! chyba jakies pozostalosci uspane z ubieglego roku:-), jeszcze dwa dni temu mrozilo i juz sie pojawily...
U nas tez dzisiaj pieknie swieci slonko, i co najwazniejsze coraz cieplej:tak:.
Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry