• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

pinky,aby dowod byl wazny za granice dziecko musi miec obywatelstwo wloskie,tak samo ja dorosli,jezeli nie sa wlochami nie moga uzywac wloskiego dowodu na wyjazdy za granice wloch..
odciski palcow pobieraja na paszport

reklama
eve,kosmitka przy polamanych zebrach nie zaklada sie gipsu bo nie mozna by bylo oddychac.taki ktosiek by sie po prostu udusil,co najwyzej mozna zalozyc pas elastyczny lub obwiazac sie bandazem elastycznym i to tez zalezy w jakim miejscu sa zòlamane zebra.moj ma je tak nieszczesliwie zamane ze nie moze nic zalozyc:no:,musi sie pomeczyc.a dzisiaj po poludniu bylismy w Perugi na wiekszych zakupach i dal rade chodzic tylre czasu,az sam byl w szoku a teraz zasnal mi na fotelu.

agatka13 bedzie dobrze , wszystko sie zagoi i niedlugo nie bedziecie pamietac.ja z moim mezem po wypadku mialam troszke gorzej , bo musial spedzic ponad m-c w lozku w jednej pozycji.tak mialo byc , a w rzeczywistosci czwartego dnia po wyjsciu ze szpitala mi urzadzal w nocy spacerki na papieroska.co za uparty czlowiek to w glowie sie nie miesci , ale i na efekty nie trzeba bylo czekac choc pod koniec kwietnia mina 3 lata do dzisiaj ma problemy z kregoslupem. pracuje fizycznie i daje mu sie to we znaki , a ze jest mlody to nawet nie chce myslec co bedzie pozniej.tak ze lepiej , aby twoj maz sie wyleczyl dobrze i duuuzo odpoczywal ,bo zdrowie najwazniejsze.
cucciola79 wiem :-)a przy tym tak sympatyczna i naprawde bezproblemowa , ze caly czas mysle tylko o tym , aby Lena byla chociaz troche podobna do Maji to zero problemow , a ja bede chyba najszczesliwsza mama na swiecie(chociaz i tak jestem):-p

Witajcie dziewczyny :)

Tu od wczoraj pogoda wiosenna, oby tak dalej, bo te zimy deszczowe srednio mi sie podobaja :no:
Wczoraj niestety dowiedzialam sie, iz meza nie bedzie ze mna na echu serduszka, bo niestety w poniedzialek musi byc w pracy.
Wiec zostane tu sama, na echo pojde w tesciowa i nie wiem, kiedy dotre do domu, bo o ile maz po mnei nie przyjedzie, to sama autobusem pewnie nie dojade (4godziny..) ehh szkoda :(

Agatka- duzo zdrowia dla Twojego i dla Ciebie sily :tak: wiem, co to znaczy przeziebiony facet w domu, moge tylko sie domyslac, jak sie zachowuje, jak to jest cos powazniejszego ;-)

Kosmitka- oj skomplikowane, jesli moge Cie pocieszyc, to naprawde dobrze sie zlozylo, ze jestescie w Rzymie, duzym miescie, jakbyscie ten problem przedstawili tutaj, to pewnie do dzisiaj by Was zwodzili i sie zastanawiali co zrobic.. ;-)

Dziewczyny, zycze Wam milego rodzinnego weekendu! :tak:

Hej kochane:-)
Co za noc:-(maz kilka razy wbil mi lokiec w nocy w plecy o mamusku obudzilam sie z takim bolem:cool:nie wiem jak on spi na brzuchu rozpycha sie tymi lokciami na prawo i lewo jeszcze mnie z tylu boli:-(jak oddycham najgorzej:confused:
Pogoda u mnie tez piekna ale od jutra ma sie popsuc a wiec trzeba dzisiaj wykorzystac jak najlepiej:tak:
pinkyi pewnie taka tez bedzie;-)
Milego weekendu zycze!!!

Weekendowe i prawie wiosenne:-) dzien dobry.
Agatka silny gosc z twojego mezula, nie wiedzialam jak to z tymi zebrami...szybko dojdzie do siebie, zobaczysz:tak:.
Sicilpol no to niezla wyprawa cie czeka, moze lepiej poczekaj u tesciowki i niech maz przyjedzie po ciebie, albo wez samochod i sama;-).
Milego weekendu wszystkim

Witajcie :)
Pisze juz bedac samiutenka opuszczona w domu u tesciowej ;-)
Maz pojechal a ja jutro sama ide na to echo serca, no, pewnie z tesciowa :tak:
Szkoda, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze i bede miec same dobre wiesci :tak:
Poza tym, zyje nadzieje, ze byc moze we wtorek sie steskni i po mnie przyjedzie :sorry: To dluga podroz, tzn 2h i polowa drogi to niestety strade statale, wiec jezdze z nim tylko :no:
Autobus odpada.. No, miejmy nadzieje, ze zateskni lub sie zlituje, bo mimo oczywiscie dobrych checi tesciowej, do piatku bedzie ciezko...

Tu wczoraj byla sliczna wiosenka, dzis zimniej, ale ten jeden dzien wystarczyl na podladowanie bateryjek :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry