• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

sil ja mialam nadzieje ze powoli prezstane brac eutirox,ale coraz bardziej jestem przekonana ze to nie byla terczyca ciazowa..
moja dziesiejsza dawka to pari 50 a dispari 75 di eutirox..
mi tez w ciazy non stop zwiekszano dawke...no ale jak balena bygladalam

reklama
jestesmy juz w domku... dzieci wszystkie byly przebrane za smerfy tzn mialy ubrane bluzki niebieskie ,biale rajstopy i czapki smerfetki uszyte przez panie i do muzyki ze smerfow przeszli sie przez korytarz wygladali cudnie:)) czulam sie jak w wiosce smerfowej:-D potem byla merenda (kazdy cos przyniosl) i ludzie sie zucili na jedzenie jak by od rana nic nie jedli ledwo co wzielam 4 castagnole i 2 faworki najbardziej sie przepychali nonni nie mam slow:wściekła/y: moim zdaniem najpierw powinno sie przepuscic dzieci ale moze to ja jestem dziwna?

zapomnialam Wam napisac ze moj syn ma nazeczona w zlobku nie myslalam ze nastapi tak szybko:szok: jego wybranka jest blondyneczka o imieniu Antonella juz na fescie Bozonarodzeniowej zauwazylam ze daza sie sympatia a dzisiaj pani mi powiedziala ze rano w lazience sie calowali:-D i mowila ze Lorenzo ci prova un po con tutte maly kasanowa mi rosnie:-D

Puffo Lorenzo:-)...Luczka juz sobie wyobrazam, musial byc fajnisty:-). Z tymi narzeczonymi to jest uciecha. Patryk tez w przedszkolu u siostrzyczek zakonnych mial narzeczona Asie, rok starsza od niego, najlepsze bylo to, ze Patryk wiele razy dostal od Asii, ale przed innymi byla jego obronca, bo on to taki ciapek, nie potrafil i nadal sie nie wybroni, do dzisiaj sie bardzo lubia:tak:mimo, ze ich drogi sie "rozeszly". W ubieglym roku powiedzial mi bardzo zasmucony, ze jego dziewczyna Marisa....jest tez dziewczyna jego kolegi:szok:....na szczescie obaj chlopcy szybko Marise zostawili :-):-).

Luczka- super fajnie takei przedstawienie :tak: Musialas byc dumna z Lorenzo

Tak sobie czytam o podbojach Waszych pociech i ich powiedzonek i smiac mi sie chce ihihhi, Moim zdaniem takie postepowanie siwadczy nie tylko o urodzie (to bez dwoch zdan) ale i indywidualizmie i inteligencji :tak:
Moja kuzynka zawsze dosc restrykcyjnie wychowywala swoje pociechy (ma ich 4) i mimo, iz na wiele moga sobie pozwolic, to dzieci nie maja nic ot tak, musza zasluzyc i musi to byc potrzebne. Pamietam jak ich pierworodny potrzebowal pieniazki na cos, tato mu powiedzial, ze pieniadze na drzewie nie rosna, kazdy musi na nie ciezko zparacowac i nic nie przychodzi lekko.
Pare dni pozniej przychodzi zawiadomiene i z Teatru Polskiego,ze maly zostal zaakceptowany do jakiejs roli i ze rodzice proszeni sa o zalegly kontakt w sprawie detali... Pojal doslownie slowa ojca i poszedl zarobic ihihhi, nie pamietam ile mial lat, moze 10...

Czasem czlowiekowi szczeka opada hhihi, dzieci sa takie kreatywne :)

Hej dziewczynki dziekuje za odp.dotyczace karty;-)Wpadlam zyczyc Wam milego dnia u lece gotowac dzisiaj robie polski gulasz z ziemniaczkami moj maz za nim przepada:-pBuziolki

witam . nareszcie piatek i w koncu konczy sie ten tydzien , oby nastepny byl lepszy ,bo moj limit cierpliwosci sie wyczerpal.jutro u nas w Piombino jest sbaracco , wiec moze sobie poprawie humor malymi zakupami.pewnie jak zawsze skonczy sie na tym , ze obkupie tylko Maje , ale co tam , na razie mam ja jedna.a tak przy okazji milosci dzieciecych to moja cora w zeszlym roku poznala chlopca , ktory przyjechal na cale wakacje.tego co sie dzialo nie da sie opisac .nie bylo jednego dnia bez randki z Karimem. rano razem nad morze a wieczorem do pozna na placu.przy wyjezdzie plakali i lamentowali obydwoje.z jego mama mielismy niezly ubaw, ale z drugiej strony bardzo mily chlopczyk i jego mama tez w porzadku.myslalam , ze dla Maji przejdzie , ale gdzie tam.przynajmniej raz w m-cu telefon, dni do wakacji odliczaja, prezenty juz kupione.czasami z mezem smiejemy sie , ze zamiast na studia to na wesele trzeba bedzie zbierac.a jeszcze na dodatek jak jestem w ciazy to zaczely sie rozne pytania a po nich moja corka stwierdzila , ze wyjdzie tylko za Karima , bo go kocha, bedzie pracowal z moim mezem , a ona urodzi mu dzieci i juz.nie ma zmiluj , ale posmiac sie mozna.a w te wakacje ciag dalszy romansu , ale ciesze sie z drugiej strony , bo jego mame bardzo polubilismy wszyscy i tak ja tez bede miala towarzystwo.
a mam jeszcze male pytanie.czy carte identita dla dzieci moge i ja wyrobic dla Maji?

reklama
czesc Dziewczyny,
moj Antos tez wczesnie zaczynal, w polskim zlobku mial juz dziewczyne Tosie, i choc w zlobku byli nierozlaczni to jednak dosyc szybko o niej zapomnial :-) ciekawe jak bedzie teraz z Sabina, to juz calkiem dlugi zwiazek :-)
Miko tez coraz czesciej mowi o jakiejs Asi, chociaz jednak jego miloscia jak na razie jest Flavio ;-)

a my dzis bylismy kupic to ubezpieczenie prywatne i oczywiscie nie da sie, babka nam powiedziala, ze po pierwsze nie da sie na dwa miesiace, po drugie ze nie da sie od stycznia 2013 tylko od dzis a po trzecie to dla nas i tak nie jest wazne, bo nie mamy wloskiej karty identita, i nie studiujemy, wiec mozemy wydac sobie to 500 euro, ale tylko po to, zeby zapisac sie do Municipio, co ona uwaza za bez sensu (no i trudno nie przyznac jej racji) szczegolnie ze jak nawet kupimy dzis to bedzie do 17 lutego 2013, wiec jak pojdziemy do Municipio w poniedzialek to i tak bedzie kilka dni brakowac, wiec moga nas znow odeslac,
gowniana sprawa, nawet nie chce mi sie tym denerwowac, bezsensowne te przepisy, chociaz zwykle to ludzie maja normalna umowe o prace i wtedy nie ma problemu, albo sa studentami i tez nie ma problemu, a my takie niewiadomo co, pierwszy raz pewnie sie z takim przypadkiem spotykaja... pojdziemy jeszcze raz do Municipio, ale watpie, ze cos zalatwimy, tylko na darmo te tlumaczenia robilismy...
i znow tyle dni lazenia straconych, smutek :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry