Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Lorenzo jak sie urodzil mial 51 cm jakos tak mu sie uroslo szybko
a z waga to zawsze byl duzy jak sie urodzil mial 3,750 twoj Mati chyba byl malutki?

ogladalas kiedys serial rodzinka.pl zawsze jak leci w tv to o Was mysle
) potem ich odkryli i byli cudowniwszyscy ubrani tak samo nie powiem lezka w oku mi sie zakrecila Lorenzo siedzial w pierwszym zedzie i byl mega wystraszony bo on nie lubi zamieszania z harakteru jest bardzo wstydliwy ciekawe jak bedzie dzisiaj
, ciekawe co pokaza maluszki? u nas na razie cisza w temacie karnawalu, pewnie we wtorek dopiero cos sie bedzie dzialo.
, ahhhh te mammine!! Jakie to linie lotnicze??dobrze,ze Anika napisala o lotach ..bo mi uswiadomila ze mama polowac .... i zpaolowalam..wlasnie kupilam bilet na sobote 19 maja dla naszje troki i zaplacilam za wszystko juz 55 euro ...teraz bede polowac na powrotny...unikenlam 30 euro opat z ta moja karta...a za karte zaplacilam 10€ do tego dostalam z karta od razu voucher na 10€ takze mi sie wszystko zwrocilo a centy to takie
No Tasse
Partenza:
Milano (Bergamo) 19.50
Arrivo:
Cracovia 21.35
2 x Adulto EUR 1 x Bambino EUR EUR EUR EUR EUR EUR EUR 65.97 - vouche = 56€ To deal dnia :-))))))))))))))
[TD="class: rght nowrap"]27,48[/TD]
[TD="class: rght nowrap"]13,74[/TD]
[TD="colspan: 5"][/TD]
[TD="colspan: 3"]Tariffa:[/TD]
[TD="class: rght nowrap"]41,22[/TD]
[TD="colspan: 3"]Check-in online:[/TD]
[TD="class: rght nowrap"]18,00[/TD]
[TD="colspan: 3"]Tassa EU261:[/TD]
[TD="class: rght nowrap"]6,00[/TD]
[TD="colspan: 3"]Tassa ETS:[/TD]
[TD="class: rght nowrap"]0,75[/TD]
[TD="colspan: 3"]Tasse/Spese:[/TD]