• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

strega wejdz na strone pampersa tam sa te konkursy i jak pisza ten kod jest na pudelku....w pytaniach pokazali gdzie jest ten kod do udzialuhttp://www.pampers.it/iniziative/volto_pampers_tv/faq.php

Ostatnia edycja:
reklama
Mateusz ma np bardzo sucha skore jak ja ..wiec od malutiego musialm uzywac balsamow do ciala i specjalnych preparatow dla suchej skory. Na poczteku lecialam na produktach Triderm bioNike Linea Triderm Baby - Bionike

Kupowanych na miejscu we wlwlzech ..ale schodizly jak woda i tanie nie sa. W zwiazku z tym,ze bywalam czesto w polsce to przzerzucilam sie na linie emolium i kupowalam hurtowo w aprtekach internetowych i przywozilam....zapasy mam do teraz. Co rpawda koncza sie...ale taniej mi wyjdzie zamowic spora ilosc Emolium i przeslac paczka
Uyzwam tej emulsji do kapieli Emolium - Skóra bardzo sucha, podrażniona i swędząca
ten szampon Emolium - Skóra bardzo sucha, podrażniona i swędząca i emulcja do ciala to ta Emolium - Skóra bardzo sucha, podrażniona i swędząca wieliie tuby te 400ml ok 47PLN a tu za 150 ml juz krzycza 10€

strega wejdz na strone pampersa tam sa te konkursy i jak pisza ten kod jest na pudelku....w pytaniach pokazali gdzie jest ten kod do udzialuhttp://www.pampers.it/iniziative/volto_pampers_tv/faq.php

dzieki Anja ...problem w tym,ze w tych odpowiedziach mowia o tych wielkich pudlach kartonowych ( to mialam ostatanio ..i chyba jest jeszcze gdzies..tzn juz uzyte do przeprowadzki.....pelne w garazu .-)))...Tym razem ja kupilam to mniejsze opakowanie foliowe 20+20 i na ktorym byla wlasnie informacja ze cartolina dentro.....oblookam zatem w domu jeszcze raz wewnatrz folie moze ten kod faktycznie znjade tam.

strega doczytalam,ze jesli nie znajdzie sie cartki w srodku to trzeba zadzwonic pod numer podany na opakowaniu 085...i poinformowac ich a oni karte ci wysla....niby tak powinno byc...probuj a nusz zobaczymy Mati na pampesach&:-)
Anika nawet mi nie mow o spojowkach,bo ja jako dziecko mialam czesto to wiem jaki to przeklenstwo....teraz boli mnie tez drugie oko,wiec popoludniu moze zadzwonie do okulisty jak nie przejdzie bo mam te oczy czerwoniaste...kontroli jeszcze nie bylo nadal czekamy:-)mam nadzieje,ze nie przyjda albo wpadna popoludniu jak mnie nie ma,bo jak nie to kto wie kiedy cos napisze,jak mnie zamkna,no chyba ze mi laptopa dadza zabrac:-D

Ostatnia edycja:
witajcie :)
no z tymi zakupkami, to jestem na fali ;-)
strega, anja- jak tam oczy? ja tez czesto mam zapalenia spojowek, nie wiem dlaczego, dzialala na mnie zawsze obraczka mamy, wiem ze to mit, ale na mnie dzialala, od 6lat mama daleko a moja nie dziala ;-)
Jak sie czuje Mati?

No mi wlasnie od wczoraj przyszla taka energia, ze mnie roznosi :tak: :-D
Wczoraj dom, dzisiaj wzielam sie za sadzenie i porzadkowanie kwiatkow, wlasnie sie zastanawialm, skad mi sie to bierze, ale chyba to przez pogode, bo energia IItrymestru to juz nie ta- zaokraglilam sie i troche sie robie kaczkowata ;-)

Ja juz nie chce deszczow :no:
Posiadzilam nawet fasolke, zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;-)

Z pampersami, to kiedys patrzylam dla Alberta znajomych, z tego co pamietam, to koszt kupna i wysylki z niemiec jest nadal nizszy od cen pampersow tutaj :no: Ze nie wspomne o zarobkach niemieckich a wloskich :confused2:

sicilpol mnie te oczy nadal pieka i to coraz gorzej i lzawia pewnie sie pofatyguje do okulisty....przy takiej pogodzie to sie zyc od razu chce...ale ja widze,ze ty to i ogrodnictwem sie zajmujesz,ja niestety mam dwie lewe rece do tego mi to nawet kaktus zwiednie:-)
strega fajny artykul tez juz czytalam podobny,ale wprowadzic go w czyn ...ej ja nie raz do 10 liczylam,zeby nie nawrzeszczec...mnie to sie wydaje,ze ten bunt to zaczyna sie u dwulatka i tak trwa i trwa.....:-)

Sicilpol ...u mnie obraczka albo zloty pierscionek dzialaja, ale przy jeczmieniu....przy zaplaeniu spojowek to chyba niestety nie zadziala..a skzoda
Mialam niedawno Zapalenie spojówek, ktore bylo skutkiem zespołu suchego oka....jak wystartowaly kaloryfery etc ..praca przy kompie po 9h i w nocy oka nie moglam otworzyc..musialm sobie pomagac rekami. dostalam jakies krople z antybiotykiem a teraz na codzien uzywam sztucznych lez dla oczu z soczewkami i jakos sie polepszylo.

reklama
Spoznione dzien dobry:-)
ale sie rozpisalyscie, sicilpol widze, ze pobyt u tesciowej dobrze zrobil:tak:, dziewczyna tryska energia, kochana tylko nie bierz sie za malowanie pokoiku:szok:.
Ja dzisiaj to tak jak ty, wzielam sie za balkon i za kwiatki, dwa mi zmarlzy, bo oczywiscie zostawilam wszystko na zewnatrz, nigdy nie chowam, ale boje sie, ze tegoroczny mroz chyba co niektorym zaszkodzil:baffled:. Poprzesadzalam co sie dalo, posprzatalam, pozostalo posadzenie ziolek, jutro i jutro tez wyskocze do vivaio zerknac na jakies kwiatuszki nowe:tak:.
Wracajac do mebelkow, to ja tez nie kupowalam dzieciecego kompleciku, najpierw poki byl malutki, spal w kolysce, swietna sprawa bo na kolkach wiec do usypiania idealna (pozyczona od szwagierki mojej szwagierki), potem chcialam przeprowadzic go do lozeczka ale wybral lozko nasze, i tak zostalo, w lozeczku mieszkaja pluszaki;-). Pokoik urzadzilam przy pomocy ikei, regaly, poleczki, wyszedl super, na razie wiecej nie potrzeba, bo i tak bawi sie w salonie, czasami tylko w pokoiku. We wrzesniu Patryk pojdzie do szkoly wiec mam zamiar kupic camerette juz taka powazniejsza, takze ze wzgledu na szafy:tak:, zaczyna byc ciasno jego ciuszkom w malej szafie.
Strega zdrowka i choc odrobiny snu dla Mateuszka i ciebie.
Buon pomeriggio

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry