Ptynia
Fanka BB :)
Czesc i czolem, sil ales sie kochana spisala tu tak z rana:-) Jak tak sobie poczytalam i popatrzylam na te wszystkie cuda to sama przypomniaalm sobie te wszystkie cudenka jak sie kupowalo, dostawalo, planowalo wszystko. Ech, piekne to byly czasy, chcialabym aby i mnie jeszcze ten zawrot glowy dotknal. Z doswiadczenia ci powiem, ze tez mialam ogrom ciuszkow i roznych duperelek, i nie zdazylam niestety wszystkiego pouzywac bo Maciek po prostu za szybko rosl. Nie da sie tego zwolnic coby poogladac dziecie we wszystkich cudownosciach ciuszkowych, wiec z nudow czasem w domu bralam aparat i cykalam fotki. Robilam rewie mody dla malego
oczywiscie coby go nie zmeczyc, dzieki temu mam mase fajnych fotek ktore uwielbiam teraz ogladac. Lece dziecko oporzadzac do szkoly:-)
oczywiscie coby go nie zmeczyc, dzieki temu mam mase fajnych fotek ktore uwielbiam teraz ogladac. Lece dziecko oporzadzac do szkoly:-)
poza tym fajnie ze z Pl masz pomoc bo tam o wiele taniej i dobre produkty!!!
. Naprawde ci wspolczuje i synkiem, co rusz to cos nowego lapie biedulek
. Oby do wiosny i do slonka, slonce moze jakos ten caly syf bakteryjno wirusowy wypali i sie skoncza te dzieciowe chorooobska.