cucciola79
Fanka BB :)
Hej dziewczynki my juz po rannym spacerku i obiadku:-)
stregabiedactwa:-(a nie ze czasem macie tez alergie??
Co do pampersow ja uzywam pampers progressi i jakos tak trafiam ,ze zawsze sa oferty poza tym co do sloiczkow to tez co roz promocje najlepiej kupuje mi sie w Conadzie
a co do volto pampers to nie ze juz sie skonczylo??wydawalo mi sie,ze bylo do 31 stycznia??tez wyslalam fotke Fiammi;-)
stregabiedactwa:-(a nie ze czasem macie tez alergie??
Co do pampersow ja uzywam pampers progressi i jakos tak trafiam ,ze zawsze sa oferty poza tym co do sloiczkow to tez co roz promocje najlepiej kupuje mi sie w Conadzie
a co do volto pampers to nie ze juz sie skonczylo??wydawalo mi sie,ze bylo do 31 stycznia??tez wyslalam fotke Fiammi;-)

juz wczoraj cos sie wykluwalo a dzisiaj pani mnie przywitala slowami ze Lorenzo jeszcze spi i jest strasznie przeziebiony
A u mnie pachnie imbirowo i cynamonowo, zawzielam sie i uczynilam muffinki, moje ukochane proste babeczki. Pisalyscie tu ze piecyka nie macie, ja sobie tez nie wyobrazam zycia bez pieca, kocham piec, (bardziej nawet niz gotowac) i jak tylko mam mozliwosc to daje czadu.
Niestety jeszcze nie bardzo wyczulam piecyk w tym nowym mieszkanku i czasem mi sie cos az za bardzo przypiecze. Ale co tam na uzytek domowy wiec wszystko zostaje wchloniete.:-) strega mam nadzieje, ze sie przespicie z synkiem a i glut sie zmniejszy