• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Hej dziewczynki my juz po rannym spacerku i obiadku:-)
stregabiedactwa:-(a nie ze czasem macie tez alergie??
Co do pampersow ja uzywam pampers progressi i jakos tak trafiam ,ze zawsze sa oferty poza tym co do sloiczkow to tez co roz promocje najlepiej kupuje mi sie w Conadzie:tak:a co do volto pampers to nie ze juz sie skonczylo??wydawalo mi sie,ze bylo do 31 stycznia??tez wyslalam fotke Fiammi;-)

reklama
czesc dziewczyny, ale dzis ruch, az ciezko sie wbic ;-)
ech, nieciekawie z tymi oczami, moze to przez wiosne?? a mnie z kolei cos gardlo drapie, a jeszcze od rana czuje strasznie napiety brzuch...

hehe, a jesli chodzi o urzadzanie pokoiku dla dziecka, to my jeszcze nigdy nie urzadzalismy, w Wawie mielismy jeden pokoj (sluzyl za sypialnie, pracownie komputerowa i bawialnie ;-)) jedyne co przybylo z dziecmi to lozeczko, najpierw jedno potem drugie ;-) tutaj w Rzymie mamy juz dwa pokoje, ale ze wynajmujemy umeblowane, wiec tez nie poszalejemy, w pokoju chlopcow zrobilismy kolorowe obrazki na scianie i kupilismy dzieciecy dywan ;-) nawet wyglada troche jak pokoj dla dzieci, chociaz u nas cale mieszkanie wyglada jak mieszkanie dla dzieci ;-)

sicilpol ja tego wozka tez jeszcze nie spotkalam, ale wlasnie zamowilam w ciemno i kupimy w Polsce,

a wlasnie najwazniejsze, oglosili co mieli oglosic, wiec jednak w sobote jedziemy do Polski :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
stregabiedactwa:-(a nie ze czasem macie tez alergie??

Co do pampersow ja uzywam pampers progressi i jakos tak trafiam ,ze zawsze sa oferty poza tym co do sloiczkow to tez co roz promocje najlepiej kupuje mi sie w Conadzie:tak:a co do volto pampers to nie ze juz sie skonczylo??wydawalo mi sie,ze bylo do 31 stycznia??tez wyslalam fotke Fiammi;-)

to raczje nie alrgia bo katar jest glutowaty zielonkawy a te alergiczne to raczej taka przezroczysta woda

a jesli chodiz o volto to nowa edycja czy cos

Mamma,
acquista le confezioni promozionali Diventa il Volto Pampers TV (pannolini e salviettine) e partecipa al concorso dal 1-01-2012 al 31-08-2012 inviando una foto attuale del tuo bambino, di età compresa tra 0 e 3 anni.
Più confezioni acquisti e più foto potrai inviare con tante diverse espressioni del tuo bimbo: avrà più possibilità di essere scelto per diventare il protagonista di uno spot TV Pampers.
Tra tutte le foto pervenute, saranno scelti i finalisti ai quali verrà realizzato un servizio fotografico professionale: tra i finalisti sarà scelto il vincitore e 5 testimonial che saranno i protagonisti di altri materiali pubblicitari Pampers.
Montepremi 3.500 €. Estrazione finale 15 ottobre 2012.

to raczje nie alrgia bo katar jest glutowaty zielonkawy a te alergiczne to raczej taka przezroczysta woda

a jesli chodiz o volto to nowa edycja czy cos

Mamma,
acquista le confezioni promozionali Diventa il Volto Pampers TV (pannolini e salviettine) e partecipa al concorso dal 1-01-2012 al 31-08-2012 inviando una foto attuale del tuo bambino, di età compresa tra 0 e 3 anni.
Più confezioni acquisti e più foto potrai inviare con tante diverse espressioni del tuo bimbo: avrà più possibilità di essere scelto per diventare il protagonista di uno spot TV Pampers.
Tra tutte le foto pervenute, saranno scelti i finalisti ai quali verrà realizzato un servizio fotografico professionale: tra i finalisti sarà scelto il vincitore e 5 testimonial che saranno i protagonisti di altri materiali pubblicitari Pampers.
Montepremi 3.500 €. Estrazione finale 15 ottobre 2012.
To faktycznie zwracam honor masz racje!!!Teraz jest il volto Pampers TV qrcze to tez musze wyslac fotke:tak:

ale mialam czytania uffff....:-D
strega lacze sie w bolu z powodu gluta po pas:wściekła/y: juz wczoraj cos sie wykluwalo a dzisiaj pani mnie przywitala slowami ze Lorenzo jeszcze spi i jest strasznie przeziebiony:baffled:
sicilpol fajnie ze juz masz tyle rzeczy dla mrowka co do wozka to masz racje musi byc poreczny chociaz ja na wyjazdy mam drugi tzn parasolke a lozeczko ja sprowadzalam z Polski ale teraz kupilabym w Ikea proste ale mi sie podoba i do tego mebelki HENSVIK Lettino - IKEA

witam sie popoludniowo, kosmitka fajnie ci ze jedziesz do kraju, usciskaj polska ziemie od nas.:laugh2: A u mnie pachnie imbirowo i cynamonowo, zawzielam sie i uczynilam muffinki, moje ukochane proste babeczki. Pisalyscie tu ze piecyka nie macie, ja sobie tez nie wyobrazam zycia bez pieca, kocham piec, (bardziej nawet niz gotowac) i jak tylko mam mozliwosc to daje czadu.:-p Niestety jeszcze nie bardzo wyczulam piecyk w tym nowym mieszkanku i czasem mi sie cos az za bardzo przypiecze. Ale co tam na uzytek domowy wiec wszystko zostaje wchloniete.:-) strega mam nadzieje, ze sie przespicie z synkiem a i glut sie zmniejszy:tak: luczka dla was tez zdrowka, ratuj swojego przed tym przeziebieniem! MOj tez jakis malo wyrazny ale robie mu inhalacje, i psikam gardlo tantum verde jeszcze z kraju przywiezione. Do tego duzo cytryny i duzo miodku, i moze jakos do weekendu dobrniemy.

reklama
witam sie i ja po przerwie:-).nie mialam czsu pisac bo bylismy zajeci ze szwagrem na dzialce.wykorzystalam ze byl to porobil zagonki posial i posadzil.teraz tylko czekac jak wyrosnie szpinak,cimie di rapa,scaarola i ziemniaczki,fasola szparagowa i groszek i bob.
nie zazdroszcze tych wstretnych chorosk,a sioooooooooooooo.sama jestem alergiczka i zaczynam pomalu cierpiec bo jestem uczulona na praktycznie wszystkie pylki.ZDOWKA ZYCZE WSZYSTKICH CHOROWITKOM I ICH MALUCHOM:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry