• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

witajcie.Rzeczywiscie cos tu cicho.Truskawka nic nie pisze,ani Ivi.Zyta tez cicho siedzi.No coz taki dzien ze tylko do lozka z dobra ksiazka.Pozdrawiam
Agnieszko masz racje,taki dzien,smutny,deszczowy i zimny:tak:,ale ja nie zapominam o bb,melduje sie chyba codziennie:tak:.A ta pogoda w najblizszym czasie sie nie zmieni,z tego co widze na meteo:-(,ale przynajmniej nie bedzie mi szkoda wyjerzdzac do Polski:tak:,ja juz sie pakuje,jeszcze cos do prania mam jak to zwykle;-)i pod koniec tygodnia,jak dobrze bedzie jestesmy w Polsce:happy2:.Tylko bedzie mi szkoda,bo rodzice niestety nie maja internetu:no:,jak ja wytrzymam conajmniej trzy miesiace bez bb i oczywiscie ogolnie bez internetu:-(:dry:Truskawko mam nadzieje,ze u ciebie wszystko ok.jak tylko bedziesz miala mozliwosc napisz co u ciebie?Pozdrawiam cieplutko,i zycze milych ostatkow!!!!!

reklama
Cześć dziewczyny, witam się niedzielnie;-) U mnie w Polsce ostatnio w końcu jest słonecznie:-). Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku i życzę milej niedzieli.

Ja jestem tylko z tego zimna to mi palce w stawch zamarzly i pisac za bardzo nie moge:-D:-D . No i tak wieje ze pies sie wywracal na spacerze:-D, jakby sie ktos powiesil.Truskawka siedzi cicho , chyba cos sie swieci.Ivi to juz w Polsce jest chyba.Zyta a wlasnie jedziesz bez meza?

Czeć dziewczynki! Kiedy to zimno się skończy!!!!
Zyta a ty do Polski jedziesz bez męża na tak długo?:szok:nikt nic nie pisze...ech!
z mezem jade,ale on po dwoch tygodniach wraca:-(,a my zostajemy,tak,na tak dlugo jak tylko sie da:tak::-D,ale dziewczyny za to jak wrocimy i sie spotkamy po tak dlugim rozstaniu....;-):tak::-D:-D:-D.Ivi chyba juz w Polsce?mam nadzieje,ze u niej ok.Chyba w calej Italii jest zimno i wietrznie,nie mozna za bardzo pojsc na spacer,pogoda...:-(,ale juz niedlugo,zobaczycie ani sie obejrzymy a bedziemy mieli lato:tak:i bedziemy sie opalac nad morzem:tak::-):-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga ,ja mojemu przypomniałam,ale on stwierdził ,że Italia jest nowocześniejsza d Polski i nie obchodzi świąt komunistycznych! italia-to chyba miał na myśli siebie....ech
no to siup kobietki! za zdrowie dziś wasze chyba drinka wieczorkiem sobied walne!!!

Aniu to moj bardziej wytresowany.Chyba pamieta zeszly rok, jak zapomnial, a ja "zapomnialam " o obiedzie i kolacji.Juz z rana zlozyl zyczenia i przytargal kwiaty.Oczywiscie swoja mala kobietke(corke oczywiscie) to wycalowal za wszystkie czasy. Mnie to cmoknal w czolo.A wiec dziewczyny do wieczorka ,pijemy razem z Ania.

Aga ,ja mojemu przypomniałam,ale on stwierdził ,że Italia jest nowocześniejsza d Polski i nie obchodzi świąt komunistycznych! italia-to chyba miał na myśli siebie....ech
no to siup kobietki! za zdrowie dziś wasze chyba drinka wieczorkiem sobied walne!!!
Italia nowoczesniejsza od Polski?a dlaczego na kazdym skrzyzowaniu stoja i sprzedaja mimoze???czyzby bylo jeszcze jakies swieto dzisiaj o ktorym nikt nie pamieta:blink:?Wszystkiego najlepszego kobietki!!!To dzisiaj pijemy za nasze swieto;-):tak::-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry