truskawka76
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny :-) Wszystkiego NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ w Dniu Kobiet
)))))) Nie pisalam ,bo u mnie w sobote i niedziele byla piekna pogoda w niedziele bylo 22 stopnie
)))) wiec postanowilam troche posprzatac i poprac ,a poniedzialek niestety przelezalam
((( Dzisiaj jest zimno i pochmurno ... A wiec zdam Wam relacje z przebiegu sytuacji Tak wiec po wizycie u mojego lekarza rano udalismy sie na usg ,ktorego mi nie zrobili i lekarz stwierdzil ze mam ta bakterie potem wieczorem pojechalismy znwu do mojego lekarza ,bo tak bylismy umowieni ,a tu nagle slysze i nie wierze moj lekarz ,ktory dwa dni temu stwierdzil ,ze za tydzien urodze informuje mnie ,ze sie pomylil i urodze moze za trzy tygodnie Wiec juz sama nie wiem nic raz mowi tak a po dwoch dniach zmienia zdanie
(( malo tego stwierdzil ,ze nie mam bakterii ,a to stwierdzenie padlo tak "na oko"
))) i juz sama nic nie wiem ... 11 odbieram wynik na badanie bakterii ,a wiec zobaczymy kto mial racje Jak na razie czuje sie dobrze Pobolewa mnie troche brzuch i cos tam kluje ,ale tragedii nie ma Puchna mi za to od dwoch dni strasznie nogi ,wygladaja jak dwie banie na szczescie po nocy opuchlizna troche schodzi ,rece i twarz tez puchnie ,ale nie jest tak zle jak z nogami :-( Przez caly czas jestem jakas zmeczona Zastanawiam sie kiedy urodze i czy to spotka mnie jeszcze w tym roku... Pozdrawiem Was i zycze milego swietowania
))))
a synka zostawiam wieczorkiem z mężem w domu. Wyobraźcie sobie, że się chętnie zgodził na to moje wyjście....no raz na rok się chyba nam należy co nie?
,mam tylko nadzieje ze droga bedzie nam mila i szybko zleci;-)
.